Follow us

Κάτια Δανδουλάκη: "Με ενώνει πολύ μεγάλη αγάπη με το κοινό μου"

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για την καριέρα της, το θέατρο, την οικογένειά της και τη σειρά "Οι Πανθέοι"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται", το μεσημερί του Σαββάτου.

Κατά τη συνέντευξή της μίλησε για την καριέρα της, την επένδυσή της στο θέατρο, τη σχέση της με το κοινό της, καθώς και για τη συμμετοχή της στη σειρά "Οι Πανθέοι" του ΣΚΑΪ.

Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στην εξέλιξη της δουλειάς της αυτό τον χρόνο, λέγοντας:

"Ήταν μια πολύ παραγωγική χρονιά. Με όποιες δυσκολίες και αν υπήρχαν. Αλλά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και βλέπω μπροστά ότι ανοίγει το φώς. Αν δούμε φως μπροστά μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να προχωρήσουμε".

Η Ναταλία Γερμανού, χαρακτήρισε βάσει αυτού την Κάτια Δανδουλάκη ως "δουλευταρού". Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε σε αυτό το σχόλιο ως εξής:

"Δεν συνδυάζεται αυτό (η τηλεόραση και το θέατρο). Νομίζω το παράκανα. Ο χρόνος που έχω για τον εαυτό μου είναι ελάχιστος και δεν είναι καλό. Δεν έχω βρεί τον τρόπο ακόμα να το μετράω, γιατί έχω μια αδυφαγία. Δεν χορταίνω, οπότε πρέπει κάποιος να με στάματησει. Νομίζω θα με σταματήσει μόνο η ιδέα ότι δεν πρέπει να αρρωστήσω. Το κάνω όσο μπορώ τώρα".

Αναφορικά με την έννοια της οικογένειας, η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε:

"Για μένα οικογένεια είναι η οικογένεια ψυχής. Μπορεί να μην βλέπεις τον άλλον συχνά, αλλά όταν ξέρεις ότι μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο και να του πείς απίστευτα πράγαμτα, ανακουφίζεσαι. Οικογένειά μου έιναι οι φίλοι ψυχής. Οι φίλοι από το επάγγελμα. Είναι θέμα τι επιλέγεις στο επάγγελμα να είσαι. Και ποιοι σε επιλέγουνε. Αυτοί είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός μου".

Παράλληλα, η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογήθηκε στην Ναταλία Γερμανού ότι:

"Με ενώνει πολύ μεγάλη αγάπη με το κοινό μου, με τον κόσμο. Είναι ένας δεσμός διάρκειας και αυτό μου δίνει ασφάλεια και σιγουριά. Με μαγεύει το άδειο θέατρο. Όταν μπαινω στο θέατρο είναι σχεδόν πιο σπίτι μου από το σπίτι μου, γιατί περνάω πολλές ώρες εκεί και η ψυχή μου εκεί εκτονώνεται".

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για τις επενδύσεις της Κάτιας Δανδουλάκη στο θέατρο, η ίδια απάντησε:

"Είναι αλήθεια. Έχω επενδύσει. Και τώρα αισθάνομαι ότι έχω κάνει ένα δεύτερο σπίτι. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Αυτό με συντηρεί. Έκαν πολύ σωστή επένδυση ψυχής, επαγγέλαμτος, οικογένειας".

Για τη σχέση της με την τηλεόραση, η ίδια είπε:

"Την λατρεύω. Η τηλεόραση είναι τεράστια δύναμη. Χωρίς την τηλεόραση, τι θα κάναμε. Σε πηγαίνει στην άκρια του κόσμου, και αν ξέρεις να τη χειριστείς σωστά, σου δίνει μεγάλο πλούτο μέσσα σου ως προς την τεχνική σου και τη γρήγορη ενεργοποίηση των δυνατοτήτων σου. Η μόνη ανάγκη είναι να έχεις αλήθεια. Τίποτα άλλο. Ταξιδεύει η τηλεόραση τον ηθοποιό, σε όλη την επικράτεια και σε όλο τον κόσμο".

Τέλος, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά "Οι Πανθέοι" του ΣΚΑΪ:

"Τις πρώτες μέρες έπαθα διχασμό προσωπικότητας. Μου ήρθαν τα σενάρια και έψαχνα τη Μάρμω και λέω "που είμαι εγώ". Το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου. Είναι τόσο καινούργια η ματιά των Πανθεεών που δεν σου επιτρέπει σύγκριση. Το παλιό ήταν ωραίο και μας άρεσε, δεν ξαναγίνεται. Τελείωσε. Η νέα οπτική μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα