Follow us

Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά: "Θαυμάζω την υπομονή και την αντοχή της Κάτιας Ζυγούλη"

Ο Σάκης Ρουβάς μιλά για την Κάτια Ζυγούλη και για τα παιδιά τους

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο "Θάρρος ή Αλήθεια" του Fipster ήταν καλεσμένος ο Σάκης Ρουβάς. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε στον youtuber για την προσωπική και την οικογενειακή του ζωή.

Ως πατέρας, όπως δήλωσε, είναι λίγο απ' όλα:

"Νομίζω ότι τα παιδιά μου θα με χαρακτήριζαν και αυστηρό και προστατευτικό, λίγο από όλα δηλαδή. Ανάλογα το περιστατικό που έχει συμβεί, κάποιες φορές είμαι πιο αυστηρός εγώ κάποιες η Κάτια".

Η μεγάλη του κόρη, η Αναστασία, βρίσκεται στην εφηβεία και αυτό το διαχειρίζεται με ψυχραιμία:

"Η μεγαλύτερη κόρη μου είναι στην εφηβεία και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό ότι βγαίνει έξω. Κάποιες φορές αγχώνομαι και κάποιες άλλες όχι. Είναι σημαντικό να έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά σου, καινούργια πράγματα προκύπτουν πάντα. Θα έρθουν νέες εμπειρίες, θα ήθελα αυτές οι εμπειρίες να έρθουν χωρίς να προκύψουν τραύματα αλλά και αυτό μάλλον αδύνατο είναι, οπότε πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα τραύματα αφού προκύψουν".

Όσον αφορά ποιο το στοιχείο θαυμάζει περισσότερο στην Κάτια Ζυγούλη, ο ίδιος απάντησε:

"Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην Κάτια είναι η υπομονή της και η αντοχή της. Το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να μεγαλώνει τέσσερα παιδιά για εμένα είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα που μπορεί να κάνεις ένας άνθρωπος. Το κεφάλαιο παιδιά είναι το πιο δύσκολο".

Ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε σε άλλο σημείο ότι κάνει ψυχοθεραπεία:

"Η εμπειρία αυτή δεν είναι στιγμιαία. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Εμένα η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα