Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης: "Βλέπω γελάκια και σχολιάκια τα οποία δεν θα γίνονταν αν ήταν ένας straight άνδρας"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολιάζει το "φαινόμενο Κασσελάκη"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής 'Fay's Time" βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημιουργός ρωτήθηκε για τη σειρά "Στο Παρά Πέντε", αν θα μπορούσε να ξαναγράψει μια τέτοια σειρά.

"Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει η εποχή και έχω αλλάξει και εγώ σαν άνθρωπος. Δεν θα μπορούσα στα 50 μου να γράφω για χαρακτήρες λίγο αστείους, εφηβικούς, λίγο παιδικούς. Τότε ήταν πραγματικά η κατάθεση όλης μου της παιδικής ηλικίας. όχι, η χαρά δεν έχει ηλικία αλλά οι σκέψεις, η ωριμότητα, η κοινωνία που αλλάζει, είναι ζητήματα πολύ σημαντικά. Τώρα δεν θα μπορούσα να ξαναγράψω το "Παρά Πέντε", έχω χιούμορ, γελάω με πράγματα και το χιούμορ μου το βάζω πάνω του. Το "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του" ήταν πραγματικά μία κωμωδία που δεν σταματούσες να γελάς" απάντησε.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει απασχολήσει όσο τίποτα την επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες: "Το ότι ο αρχηγός ενός κόμματος που είναι και αξιωματική αντιπολίτευση είναι ένας ανοιχτά gay άνδρας βοηθάει στην ορατότητα. Πρέπει να σκεφτούμε από πού έρχεται αυτή υπερπροβολή του. Εγώ νιώθω ότι ένα πολύ βασικό θέμα, το οποίο δεν το συζητάμε είναι η αντιμετώπιση του Στέφανου Κασσελάκη από τα Μέσα και από τους δημοσιογράφους. Δείχνουν σαν να μην τον σέβονται τόσο πολύ, λυπάμαι που το λέω. Βλέπω γελάκια, σχολιάκια, τα οποία δεν θα γίνονταν αν ήταν ένας straight άνδρας".

Η Φαίη Σκορδά έκανε λόγο για την τυχόν υπερπροβολή της προσωπικής ζωής από τη μεριά του Στέφανου Κασσελάκη. "Όταν τον είδα να μιλάει τόσα ξεκάθαρα ήμουν από τους πρώτους που τον έκανα follow στα social media, αλλά εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω κανέναν να είναι συνεχώς με τον σύζυγό του ή τη σύζυγό του παντού" είπε η Φαίη Σκορδά.

Τότε, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στην παρουσιάστρια λέγοντάς της: "Δεν μπορούμε να το λέμε αυτό το πράγμα, δεν είναι σωστό. Εσύ έκανες εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, θα ήταν σαν να σου έλεγα εγώ "μου αρέσει πολύ η εκπομπή σας, αλλά θέλω να είσαι μόνη σου”. Δεν είναι σωστό".

"Καλά, έπρεπε να μου το είχες πει" σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα