Follow us

Γιάννης Στάνκογλου: Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για το διαζύγιο πηγαίνοντας στο περίπτερο"

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στο διαζύγιό του και στους λόγους που τον οδήγησαν να το κρατήσει κρυφό

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Γιάννης Στάνκγλου παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή "Τετ -α Τετ". Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην παρουσιαστής του Alpha Κύπρου για την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, στις οποίες θα αντιδρούσε αν συνέβαιναν μπροστά του: "Αν έβλεπα κακοποιητική συμπεριφορά προς συνάδελφο, σε παράσταση που συμμετείχα, θα μίλαγα σίγουρα. Θα μίλαγα στον ίδιο που θα την έκανε κατ’ αρχήν, εκείνη τη στιγμή, όπως θα μίλαγα στον οποιοδήποτε. Αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση μπροστά στα μάτια μου, θα έπαιρνα θέση όποιος και να ήταν ο άλλος. Και ο Αλ Πατσίνο να ήταν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα έπαιρνα θέση γιατί δεν είναι κάτι το οποίο εγώ προσωπικά το δέχομαι".

Ο ίδιος έχει υποστεί τέτοιες συμπεριφορές στη καριέρα του: "Μου έχει συμβεί και μένα και όχι από άνδρα ηθοποιό. Μου έχει συμβεί από γυναίκα σκηνοθέτιδα και εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάρεις θέση. Συμβαίνει γιατί βρέθηκαν κάποιοι στη στροφή της εποχής".

Όπως μοιράστηκε στη συνέχεια, νεότερος έκανε "ακραία" ζωή: "Από μικρό με έχω φοβηθεί γιατί πάντα πήγαινα στην κόψη του ξυραφιού, στην άκρη του γκρεμού. Πάντα έφτανα εκεί πέρα και… πως γινόταν, με κάποιον τρόπο, πάντα ερχόμουν στα ίσια μου. Νομίζω πως έχει να κάνει με το πως μεγάλωσα, με τους γονείς μου και την ελευθερία που μου έδωσαν. Στην κόψη του ξυραφιού έφτασα και με ουσίες παλαιότερα στην εφηβεία. Εννοώ πως έγινα εμμονικός με κάποια πράγματα που ήξερα ότι δεν μου κάνουν καλό αλλά συνέχιζα να τα κάνω. Παρόλα αυτά όμως κάπως, κάτι γινόταν, έκανα τη στροφή μου, πήγαινα εκεί που έπρεπε να πάω, ρωτούσα, έψαχνα και έβρισκα τη λύση".

Περνώντας στα προσωπικά του, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για το διαζύγιό του: "Δεν είναι εύκολο πράγμα να χωρίζεις, ειδικά με έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάς, που πραγματικά τον έχεις ερωτευτεί βαθιά, που έχεις μεγαλώσει μαζί. Αλλά, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι, είναι καλύτερο να πενθήσεις όσο χρειαστεί και απλά να συνεχίσεις να τον έχεις στη ζωή σου, υπάρχουν και δύο παιδιά".

Ο χωρισμός του απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας τρία χρόνια μετά αφότου συνέβη: "Δεν είναι δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να είμαι στα περιοδικά και στα πρωτοσέλιδα. Θα μπορούσα να πάρω ένα τηλέφωνο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που λένε "ελάτε να με βρείτε, θα είμαι εκεί". Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, κάνω αυτήν τη δουλειά για τους δικούς μου λόγους. Το θέλαμε και οι δύο να μη μαθευτεί. Ήμουν και στη φάση μετά "Μελισσών", θα έβγαιναν τα περιοδικά, θα έβγαζαν (το θέμα). Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν για τον χωρισμό πηγαίνοντας έξω από ένα περίπτερο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα