Follow us

Τάκης Παπαματθαίου: "Την πρώτη αναγνώριση το παιδί τη θέλει από τον γονιό"

Οι δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου για την πατρότητα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στη χθεσινή παρέα του "The 2Night Show", καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Τάκης Παπαματθαίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός με τα πολλά πρόσωπα, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξομολογήθηκε για τη σχέση του με τον βιολογικό του πατέρα ότι:

"Πρώτη φορά αποφάσισε να με δει όταν ήμουν 14 χρονών. Και αργότερα ενώ δεν τον είχα ανάγκη ούτε οικονομική ούτε τίποτα και ενώ είχα έναν πολύ καλό πατριό, πάντα μου έλειπε ο πατέρας. Την πρώτη αναγνώριση το παιδί τη θέλει από τον γονιό".

Παράλληλα, μιλώντας για τα βήματα του ίδιου ως πατέρα, ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με τον γιό του ότι:

"Προσπάθησα να είμαι καλός πατέρας για τον Ιάσονα βέβαια έχω κάνει κι εγώ λάθη, πάντα υπάρχει το καλύτερο, ίσως δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα