Follow us

Φαίη Σκορδά:  Είναι πολύ "μικρό" επαγγελματίες να διαρρέουν πράγματα για το επαγγελματικό τους μέλλον

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ένα σχόλιο για τις πληροφορίες που διαρρέονται σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών της μικρής οθόνης έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής "Fay's Time”.

Πιο συγκεκριμένα οι που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για το τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά της συζητήθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

"Δεν είμαι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που με θέλουν. Όλο κάπου είμαι και όλο μένω στο Star. Κότα" είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με αυτοσαρκασμό.

Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: "Η Ζήνα κάνει πλάκα ότι θα φύγει από το Star, κάθε χρόνο έχει και προτάσεις, άλλο το ότι μένει”.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά έκανε ένα γενικότερο σχόλιο, λέγοντας: "Πραγματικά θεωρώ ότι επαγγελματίες οι οποίοι διαρρέουν πράγματα για το επαγγελματικό τους μέλλον και τάχα μου συναντήσεις... είναι αντιεπαγγελματικό για μένα, είναι πολύ "μικρό”, δεν είναι ωραίο να βγάζεις και διαρρέεις πράγματα, δεν σε τιμά. Τα μπουρδουκλώνεις και σου γυρίζει μπούμερανγκ”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr