Οι διάσημες αφίξεις στο party για τον ένα χρόνο λειτουργίας του "La Meat Masion"

Ποιοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου μενού του La Meat Maison στην Κηφισιά;

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Με αγαπημένα πρόσωπα το "La Meat Maison" στην Κηφισιά γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας του, παρουσιάζοντας παράλληλα και το νέο του μενού δια χειρός Μιχάλη Μερζένη.

H marketing director του "La Meat Maison" Krystel Al Haouch υποδεχόμενη τους καλεσμένους της βραδιάς

Ο meat master δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο μενού όπου πρωταγωνιστούν οι καλύτερες συλλογές κοπών από όλον τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την καθηλωτική ποιότητα της πρώτης ύλης σε όλες του τις προτάσεις.

Το "παρών" στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων, η Ναταλία Αργυράκη, ο Γιώργος Πράσινος αλλά και ο Ολυμπιονίκης του polo, Γιώργος Δερβίσης.

"Θεωρούμε ότι το La Meat Maison και ο Μιχάλης Μερζένης είναι το ιδανικό ταίριασμα" δηλώνει ο συνιδιοκτήτης Christian El Helou και συνεχίζει "Στο νέο μας μενού εμπεριέχεται μια ευρύτερη γκάμα από premium κρέατα -από αρνί και κοτόπουλο έως βοδινό-, τα οποία γίνονται ταυτόχρονα πρέσβεις των θεμελιωδών αξιών του brand που δεν είναι άλλες από τη δέσμευσή μας για εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη και τη δημιουργία κορυφαίων γευστικών εμπειριών".

"Σε αυτό το μενού" εξηγεί με τη σειρά του ο Μιχάλης Μερζένης "ακολουθήσαμε όλες τις νέες τάσεις που συνοψίζονται στο τρίπτυχο: εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, κατά το δυνατό ντόπια προϊόντα και επιλογές από μικροπαραγωγούς. Ενώ, εξακολουθούμε να "υποκλινόμαστε" στον πρωταγωνιστή αυτών των τραπεζιών, που δεν είναι άλλος από τις εξαιρετικές κοπές (τις οποίες αλλάζουμε στο μενού σε τακτά χρονικά διαστήματα), την ίδια ώρα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε απλές και καθαρές γεύσεις, προκειμένου να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο αυτό τον απόλυτο ηγέτη του brand, το κρέας στην υψηλότερη ποιότητά του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πιάτα πολύχρωμα, ενδιαφέροντα, ταξιδιάρικα και που -πολλά- διαθέτουν και μια παιχνιδιάρικη διάθεση διάδρασης".