Follow us

Η Πέμη Ζούνη "τελειώνει" τα spoilers για τον "Έρωτα Φυγά": "Θα πω κάτι γιατί με ρωτούν συνέχεια..."

Η Πέμη Ζούνη απαντά για το μέλλον της σειράς "Έρωτας Φυγάς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Καλεσμένη στο podcast της εκπομπής "Οδός Ζαρίφη 2” βρέθηκε η Πέμη Ζούνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για τον ρόλο της σειρά "Έρωτας Φυγάς” του Open.

Η "Μαργέτα Δεμερτζή” παντρεύεται πολύ σύντομα με τον αγαπημένο της, τον Παράσχο: "Έρχεται αυτό μεθαύριο, η Μαργέτα τον παντρεύεται αλλά όχι όπως το θέλει. Συμβαίνουν αμέσως μετά πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Έρχεται ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αυτό που αισθάνεται ο Ιάσονας για τον γάμο της μητέρας του, δεν θα κρατήσει για πολύ”.

Τα spoiler θέλουν την ηρωίδα της να ολοκληρώνει την παρουσία της στη σειρά επειδή πέφτει νεκρή. Η Πέμη Ζούνη δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους fans, γι' αυτό και ξεκαθάρισε με τον δικό της τρόπο τι ισχύει.

"Να πω κάτι γιατί με ρωτούν συνέχεια. Με σταματούν στον δρόμο και με ρωτούν συνέχεια αν η Μαργέτα θα φύγει από το σίριαλ, είναι πολύ συχνό. Δεν θα φύγω, θα μείνω” είπε η Πέμη Ζούνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr