Follow us

Δημήτρης Παπανώτας για "Fame Story": Με Fipster και Σολωμού καθηγητές τα παιδιά θα βγουν "φωστήρες"

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε το δικό του σχόλιο για το "Fame Story"

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το "Fame Story”, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει το πρώτο επεισόδιο στο "Happy Day”.

Διαβάστε Επίσης

Ο δημοσιογράφος σχολίασε τους καθηγητές της σχολής, οι οποίοι είναι μεταξύ άλλων και η Μαρία Σολωμού και ο Fipster.

Διαβάστε Επίσης

"Η νέα εποχή του Fame Story ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, εδώ που τα λέμε. Με Fipster και Μαρία Σολωμού καθηγητές, καταλαβαίνετε ότι τα παιδιά θα βγουν φωστήρες. Δηλαδή μιλάμε, βγαίνεις από εκεί και είσαι Μονσεράτ Καμπαγιέ" είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: "Πρόσεξε, γιατί ο Mente Fuerte έχει πάρει το κινητό κι απαντάει. Είναι μία μοντέρνα γυναίκα που έχει υπηρετήσει το σανίδι, ως ηθοποιός έχει κάνει πράγματα. Μπορεί να δώσει συμβουλές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr