Μιχάλης Σαράντης: "Δεν είναι σχεδόν κανένας πια εδώ και είναι κάπως τρομαχτικό, σε ταράζει"

Ο Μιχάλης Σαράντης σε μία εξομολόγηση για την οικογένειά του

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένος της Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής "Γεια σου" βρέθηκε ο Μιχάλης Σαράντης, με αφορμή τον ρόλο του "Κίτσου Γαλάτη" στη σειρά "Οι Πανθέοι".

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στη διάρκεια της οποίας μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τον ερχομό της κόρης του.

"Η μικρή ήρθε σε μια πολύ καλή μας φάση με τη Μαίρη και εξακολουθούμε να είμαστε ακόμα περισσότερο. Ήρθε σε πάρα πολύ ωραία μας στιγμή. Τη νανουρίζω με διάφορα, είναι αυτό το "Ωωω", κάπως συνδέεται με τον ήχο μας και δεν μπορεί και αλλιώς πια. Είναι πολύ ωραία, έχει ξεπεταχτεί τώρα, περπατάει. Δεν είναι πια μωράκι, μας λείπει ήδη που ήταν μωράκι" δήλωσε.

Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη νιώθουν ευλογημένοι που έχουν τη βοήθεια της οικογένειάς τους στην ανατροφή της κόρης τους: "Το μωρό έχει μία εκπληκτική γιαγιά από τη Μαίρη και έναν εκπληκτικό παππού. Νιώθεις τρομερή ασφάλεια, είμαι τυχερός που έχω αυτούς του ανθρώπους στη ζωή μου. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι πραγματικά".

Σε άλλο σημείο, ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για την οικογένειά του, λέγοντας: "Η ζωή έχει φερθεί σκληρά στην οικογένειά μου.Έχω πολύ μεγάλο σόι, το σπίτι κάθε Κυριακή ήταν γεμάτο, είχε τραπέζι η μαμά μου. Φωνές, τσακωμός, όλα. Μία οικογένεια πολυπληθής, δεν είναι σχεδόν κανένας πια εδώ και αυτό είναι κάπως τρομαχτικό, σε ταράζει να το συνειδητοποιείς, ότι ο αυτός ο χώρος είναι κάπως άδειος. Κάπως τα πράγματα για να ισορροπούν μάλλον, η δουλειά μου έχει φερθεί πολύ όμορφα, μου έχουν συμβεί πολύ ωραία πράγματα και εύχομαι να συνεχίσουν να μου συμβαίνουν. Κάπως όταν σου έρχονται όλα αυτά, δεν μπορείς να είσαι μικρότερος από αυτό που σου συμβαίνει. Επειδή είμαι τελειομανής, δεν γίνεται αλλιώς".