Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένεια μας"

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον μοναχογιό τους, ο οποίος ονομάστηκε Βλάσσης.

Διαβάστε Επίσης

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο Καβούρι, με την παρουσιάστρια να μιλάει στους δημοσιογράφους που την περίμεναν.

Αρχικά είπε: "Ο μικρός έκλαψε λιγάκι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή μοναδική για εμάς. Νονοί είναι η αδερφή του συζύγου μου, η Αλεξάνδρα και η Σούλα, η αγαπημένη μας φίλη. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε για τον θρησκευτικό γάμο”.

"Η δουλειά μου, μου λείπει πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα όμως στην πορεία” είπε σε άλλο σημείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικά με την οικογένεια της, είπε: "Εννοείται ότι θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα