Follow us

Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός: "Είχα καθηλωθεί - Όταν άρχισα να συνέρχομαι πήγα σε ψυχίατρο"

Ο Κώστας Τσουρός αναφέρεται στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κώστας Τσουρός Rnew

Για τις κρίσεις πανικού που εξελίχθηκαν σε μεγαλύτερο θέμα υγείας μίλησε ο Κώστας Τσουρός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μιχάλη Ροδόπουλο και το περιοδικό "ΟΚ!".

"Είχα πολύ σοβαρά θέματα. Ήταν σε διάστημα ενός χρόνου που είχα πάθει τρεις έντονες κρίσεις πανικού. Ήμουν στην ΕΡΤ, θυμάμαι και ένιωθα ότι πνίγομαι, πεθαίνω, και ένας καλός συνάδελφος με είχε πάει στο νοσοκομείο την πρώτη φορά" αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Στην τελευταία χρειάστηκε να νοσηλευτώ κιόλας, είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Όταν άρχισα να συνέρχομαι πήγα σε ψυχίατρο, πήρα αγωγή και έτσι ξεπεράστηκε. Μετά άρχισα να το φτιάχνω όλο αυτό με ψυχοθεραπεία".

Σε άλλο σημείο, ο Κώστας Τσουρός είπε για το πώς το διαχειρίζεται: "Δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ αλλά μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις, όταν έρχεται ξέρεις να το σβήνεις. Η ψυχοθεραπεία που έκανα για 4 χρόνια, εκτός από τις κρίσεις πανικού, με βοήθησε να καταλάβω πολλά για τον εαυτό μου, πώς να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου και να αποκωδικοποιήσω ό,τι συμβαίνει μέσα μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα