Follow us

Ράνια Τζίμα: Προβληματίστηκα ότι μπορεί κάποιοι να σκέφτονται "Αυτά τα λέει γιατί είναι η γυναίκα του Σακελλαρίδη"

Η Ράνια Τζιμά μιλά για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τα σχόλια που έχει ακούσει επειδή είναι γυναίκα του

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ράνια Τζίμα

Συνέντευξη στο περιοδικό "Bazaar" και στη Λουκία Λυκίδη παραχώρησε η Ράνια Τζίμα. Η ανκοργουμαν του Mega αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον σύζυγό της, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και στις κόρες τους.

Η ίδια δήλωσε στην αρχή ότι έχει αποδεχτεί τις ατέλειές της: "Έχω αποδεχτεί ότι θα κάνω λάθη. Κάνω το καλύτερο που μπορώ και έτσι προχωράμε. Υπάρχουν οι μέρες που δεν μπορώ να τις διαβάσω παραμύθι, η κόρη μου όμως, κάτι κερδίζει βλέποντας τη μαμά της να προσπαθεί για τη δουλειά που αγαπάει. Θέλω να καταλάβει ότι δε χρειάζεται να είναι τέλεια. Θα πρέπει να την αγαπούν για εκείνα που μπορεί και για εκείνα που δεν μπορεί να κάνει".

Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης προέρχονται από δύο χώρους, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, οι οποίοι συχνά έρχονται σε αντιπαράθεση. "Δεν είναι πάντα εύκολο. Είναι μία δύσκολη άσκηση ισορροπίας. Ο Γαβριήλ έχει κάνει περισσότερη υπομονή από εμένα σε αυτό, αλλά και εγώ πολλές φορές προβληματίστηκα για το ότι μπορεί κάποιοι να σκέφτονται "αυτά τα λέει γιατί είναι η γυναίκα του Σακελλαρίδη”. Από ένα σημείο και πέρα απλά απαγόρευσα στον εαυτό μου να το σκέφτεται. Είπα ότι, αν αρχίσω να αυτολογοκρίνομαι, θα έχω κάνει τη χάρη σε ένα πολύ στρεβλό κομμάτι της κοινωνίας. Από τη μία αναρωτιέμαι πως θα βρω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και, από την άλλη, σκέφτομαι ότι δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη. Όποια γυναίκα δημοσιογράφος έχει σχέση με έναν άντρα πολιτικό πρέπει να αφήνει τη δουλειά της; Δεν ξέρω. Ας το συζητήσουμε λίγο…" σχολίασε επί του θέματος.

Και πρόσθεσε: "Γιατί να μην είναι ο άντρας που θα κάνει αυτή την επιλογή; Έχω την ευθύνη να το διεκδικήσω αυτό ως γυναίκα και για τις άλλες γυναίκες. Θυμάμαι ένα περιστατικό από τα χρόνια που ήμουν πολιτική ρεπόρτερ. Μια μέρα κάλυπτα κάποια συνεδρίαση στη Βουλή. Μία συνεδρίαση είχε κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Η κόρη μου ήταν πολύ μικρότερη τότε και ένας αστυνομικός της ασφάλειας που με γνώρισε με είδε και με φώναξε από την άκρη του διαδρόμου. "Τι ώρα είναι αυτή; Γιατί δεν είσαι σπίτι, στο παιδί;". Και εγώ, επίτηδες, επίσης από μακριά και στην ίδια ένταση για να ακουστεί, του απάντησα: "Και ο Γαβριήλ είναι πάνω. Γιατί δεν ρωτάς κι εκείνον;”".

Σε άλλο σημείο, η Ράνια Τζίμα μίλησε για τα φώτα της δημοσιότητας που στράφηκαν πάνω της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και άλλων μεγάλων κοινωνικών θεμάτων.

"Ήταν κάτι καινούργιο για μένα δεν ήταν εύκολο. Απαιτεί εσωτερικές ισορροπίες, να κλείνεις τα μάτια σου και να συγκεντρώνεσαι στο δικό σου εσωτερικό μετρό. Δεν αντέχω το Twitter. Είναι αρένα. Θυμίζει την κερκίδα ενός γηπέδου, η οποία την μια στιγμή αποθεώνει ένα παίκτη και την άλλη στιγμή τον βρίζει" είπε η Ρανια Τζίμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα