Follow us

Η Μπέσσυ Αργυράκη στις πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα της: "Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια"

Για το ατύχημα της μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στο "Καλοκαίρι yes"

Η Μπέσσυ Αργυράκη είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας που συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Επίσης

Η τραγουδίστρια έπεσε από τη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, απ' όπου και πήρε σήμερα εξιτήριο. Μιλώντας στο "Καλοκαίρι yes”, περιέγραψε πως έγινε το ατύχημα.

Αρχικά είπε: "Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ που η νευρολόγος χόρευε συμπτωματικά ήταν εκεί και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παρευρέθηκε κοντά μου. Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν. Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν μπροστά στην σκηνή, με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου που πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια”.

Και πρόσθεσε: "Ελαφρώς αστειευόμενο θα πω για πρώτη φορά ότι ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα – άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και τώρα ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω παράλυτη”

"Το κούτελό μου είχε χτυπήσει. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα αλλά με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση" είπε κλείνοντας η Μπέσσυ Αργυράκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα