
Αντιδράσεις προκάλεσαν οι αναρτήσεις του Θάνου Τζήμερου, για τις εμφανίσεις της Τζώρτζιας Κεφαλά και του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της Βουλής στις 3 Ιουλίου.
Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και όπως ανέφερε είχε επικοινωνία με τον Θάνο Τζήμερο και αντάλλαξαν μεταξύ τους μηνύματα.
Ο Θάνος Τζήμερος με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό διέψευσε τα λεγόμενα της Τζώρτζιας Κεφαλά, αφού όπως έγραψε δεν συνομιλήσαν ποτέ.
"Φυσικά, ουδεμία προσωπική ανταλλαγή μηνυμάτων είχα με τα νεοορκισθέντα παραδείσια πτηνά. Και τρία tweets που χαλάλισα, πολύ τους ήταν. Θα μου πεις ότι το να μάθει κάποιος να ξεχωρίζει τους φαρσέρ, όταν βιώνει ολόκληρη την ύπαρξή του ως φάρσα, μάλλον τον ξεπερνάει", ανέφερε σε tweet του ο Θάνος Τζήμερος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr