Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά ..."

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και τη μητρότητα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στα MAD VMA 2023 και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά και για τη μητρότητα.

Αρχικά είπε: "Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε…".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση: "Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό".

"Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό" είπε σχετικά με τον σύζυγό της.