Η επική απάντηση Λιάγκα στον Μουτσινά: "Είναι πολύ πετυχημένος, δεν θα έπρεπε να ζηλεύει"

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στα "παράπονα" που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στη Νατάσα Θεοδωρίδου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ένα σχόλιο έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο "Πρωινό" της Πέμπτης για την πρόσφατη συζήτηση που είχε ο Νίκος Μουτσινάς και η Νατάσα Θεοδωρίδου για εκείνον.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρώτησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου: "Πώς σου ήρθε ιδέα να πεις στον Γιώργο Λιάγκα να παίξει στο video clip", αναφερόμενος στο music video του "Χάρτη".

Διαβάστε Επίσης

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε ασχολίαστη την ερώτηση του Νίκου Μουτσινά και είπε με χιούμορ: "Δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος μου, ο Νίκος Μουτσινάς, ρώτησε χθες τη Νατάσα Θεοδωρίδου που την έβγαλε τηλεφωνικά (στην εκπομπή του), "γιατί επέλεξες τον Λιάγκα;". Δεν κατάλαβα τώρα; Ζηλεύει ο Νίκος; Ο Νίκος είναι τόσο πετυχημένος -δεν το λέω ειρωνικά- είναι πραγματικά πολύ πετυχημένος, δεν θα έπρεπε να ζηλεύει. Θα έπρεπε να ζηλεύει εάν μου έκανε πρόταση ο Κατσαρίδης να παίξω στο θέατρο, να γίνουμε συνάδελφοι και πάρω μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν. Εκεί θα έπρεπε να ζηλέψει... Εκεί να ζηλέψει! Να αναμετρηθούμε στο σανίδι" .