Follow us

Γιώργος Παπαδάκης: "Με μισή καρδιά θα πάω στο debate"

Ο Γιώργος Παπαδάκης για το debate, το "Καλημέρα Ελλάδα", αλλά και τον Φοίβο Παπαδακη

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού μας” και μίλησε για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, το debate, το "Καλημέρα Ελλάδα”, αλλά και τον γιο του, Φοίβο Παπαδακη.

Αρχικά για το debate, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: "Επειδή είναι εξ αναβολής, σαν ποδοσφαιρικός αγώνας που διεκόπη, θα είμαι. Με μισή καρδιά θα πάω γιατί ο τρόπος που γίνεται, δεν εκφράζει κανέναν μας. Την ημέρα που θα γίνει έχω επέτειο με την γυναίκα μου, 33 χρόνια γάμου".

"Θέλω να είμαι και πίσω από τις κάμερες και πλάγια και απέναντι. Το θέμα είναι ότι δεν θα σταματήσω να δουλεύω ποτέ και μάλιστα να είμαι κοντά στο "Καλημέρα Ελλάδα" γιατί εγώ το έφτιαξα. Μπορεί να ακούγεται κι εγωιστικό, έφτιαξα και την πρωινή ζώνη" ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Σχετικά με τον γιο του, Φοίβο Παπαδάκη, είπε: "Τι κάνει ο Φοίβος; Πες του πολλά χαιρετίσματα από τον μπαμπά σου. Εδώ τι να έρθει να κάνει; Να μαζευτούμε όλοι οι Παπαδάκηδες εδώ; Να φέρω την γυναίκα μου και τους δύο άλλους μου γιους. Οικογένεια Καρντάσιαν;”

Και πρόσθεσε: "Για να μιλήσω σοβαρά, δεν ρωτώ και δεν παρεμβαίνω. Ο κόσμος δεν είναι τόσο καλός. Έχουν την εντύπωση ότι επειδή είναι γιος του Παπαδάκη, θα πρέπει ο πατέρας να ασχοληθεί για το παιδί και να υποδείξει τι πρέπει να κάνει στην ζωή του. Όλες οι αποφάσεις είναι δικές του, είμαι από πίσω κι αν χρειαστεί να του πω κάτι θα του το πω. Μια χαρά τα πήγε κι όλες του τις αποφάσεις τις μάθαινα αφού είχε συμφωνήσει. Το μάθαινα μετά και το χαιρόμουν με την ψυχή μου. Και να του πω την γνώμη μου, τις έχει πάρει τις αποφάσεις το".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα