Follow us

Ελευθερία Ελευθερίου: "Κοιτάζουν με κάθε τρόπο να σε διαβάλλουν - Είδα τον τρόπο που μιλούσαν για μένα..."

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά για τον ντόρο που δημιούργησε η συμμετοχή της στο "Survivor All Star"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό "You".

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στη συμμετοχή της στο "Survivor All Star" δηλώνοντας ότι μετάνιωσε για τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στον Μάριο Πρίαμο Ιωναννίδη όταν ξέσπασε για την "απιστία" του με την Καρολύνα Καλύβα.

"Δεν θα άλλαζα κάτι εκτός από τον χαρακτηρισμό "ντροπή της Κύπρου. Δεν ήταν κομψός, δεν θυμόμουν καν εκείνη τη στιγμή ότι τον είπα και το είδα σε βίντεο βγαίνοντας. Αλλά επειδή μιλούσε καθαρά το συναίσθημα εκείνη τη στιγμή, δεν θα άλλαζα την υπόλοιπη έκρηξη θυμού. Σε ό,τι αφορά στο ανθρώπινο κομμάτι, κρατάω τις καλές στιγμές, ακόμα και τα λάθη που έχουν γίνει και είμαστε καλά. Δεν υπάρχει κάποια κόντρα. Πάντως δεν περίμενα ότι θα ανακατεύονταν όλοι στο παιχνίδι με τα προσωπικά μου θέματα, γι' αυτό κράτησα μία αμυντική στάση, αλλά δυστυχώς διάφοροι πήραν θέση και διογκώθηκε όλο αυτό" είπε.

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην προσωπική της ζωή, γεγονός που την πίεσε: "Ζοριζόμουν πολύ, μου κράταγε 2-3 μέρες αλλά μετά μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Αυτό ήταν πολύ πιο εύκολο σε σχέση με το 2021 και πιστεύω ότι είναι καλύτερο τις περισσότερες φορές να μην κρατάς πράγματα μέσα σου, να ξεδίνεις. Όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι και όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου, οι υπόλοιποι κοιτάζουν με κάθε τρόπο να σε διαβάλλουν για να κερδίσουν εκείνοι. Γνώριζα ότι συνέβαιναν διάφορα όσο ήμουν στο παιχνίδι, γιατί ήμουν κάθε εβδομάδα προτεινόμενη και έβλεπα ότι "μαζεύονταν" κάποιοι όσο με κρατούσε το κοινό. Βγαίνοντας είδα και τον τρόπο που μιλούσαν για μένα... Αλλά έφυγα γεμάτη γιατί δεν έβλαψα κανέναν".

Με την Καρολίνα Καλύβα έχουν επικοινωνήσει μετά το περιστατικό με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο "Survivor All Star": "Μου είχε στείλει παλαιότερα μήνυμα, στο οποίο απάντησα, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ πάνω στο τι ακριβώς έχει ειπωθεί μεταξύ μας. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με κανένα από του παίκτες κι ας έχουν ειπωθεί σκληρά λόγια. Ωστόσο πριν χαρακτηρίσουμε ορισμένους ανθρώπους και τους αποδώσουμε ψευδείς κατηγορίες, καλό είναι να σκεφτούμε ότι και εκείνοι έχουν τη ζωή τους έξω, τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους, στις οποίες όλοι θα επιστρέψουν. Πολλές φορές θύμιζα στους υπόλοιπους ότι ήμασταν σε ένα παιχνίδι γιατί αυτό μπορεί να σε απορροφήσει πολύ εύκολα".

Περνώντας στα προσωπικά της, η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε την ατάκα του Τριαντάφυλλου σύμφωνα με την οποία εκείνη βγαίνει με έναν πολύ όμορφο άντρα.

"Τον αγαπώ τον Τριαντάφυλλο, πάντα τέτοια μου έκανε. Δεν τον παρεξηγώ, μπορεί να λέει την άποψή του αλλά δεν θα επιβεβαιώσω ούτε θα διαψεύσω κάτι" τόνισε.

Και πρόσθεσε: "Επειδή επαγγελματικά ξεκινάω κάτι πολύ όμορφο, είμαι πλήρως αφοσιωμένη εκεί. Δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου , αλλά έτσι κι αλλιώς αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα