
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το ένθετο "Τύπος Tv".
Η δημοφιλής art director και παρουσιάστρια του Star μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, το "First Dates".
"Δεν φοβήθηκα την κριτική, εγώ την εκπομπή τη θεωρώ γλυκιά, ήμουν σίγουρη ότι ο κόσμος θα αντιδράσει όμορφα και όντως αυτό συμβαίνει. Έχει αρχίσει να αρέσει πολύ στο κοινό και αποδεικνύεται. Αναφορικά με την κριτική, δεν τη φοβάμαι γενικότερα. Μόνο καλό μπορεί να κάνει σε έναν άνθρωπο, τον βοηθά να γίνεται καλύτερος" δήλωσε όσον αφορά το κομμάτι τις κριτικής.
Σε άλλο σημείο, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει το "Shopping Star" στη μετά - Βίκυ Καγιά εποχή του.
Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: "Αρχικά να πω ότι δεν έχει ακουστεί μόνο το δικό μου όνομα (γέλια). Το "Shopping Star" το θεωρώ συγκλονιστική εκπομπή και θα ήταν τιμή μου αν μου το πρότειναν οι άνθρωποι του σταθμού. Όμως, δεν έχουν γίνει συζητήσεις. Έχω πάει πάντως και ως καλεσμένη, είχα περάσει σούπερ. Δεν έχω άλλωστε κάτι καλύτερο από το να βλέπω γυναίκες να ψωνίζουν".
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, τον Βασίλη Καρύδη, είπε: "Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί εδώ και 17 χρόνια και ελπίζουμε να περάσουμε και τα υπόλοιπα! Πολεμάμε για να είμαστε καλά...".
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει δηλώσει ανοιχτά ότι πέρασε κατάθλιψη στο παρελθόν: "Δεν θεωρώ ότι έχω δώσει μάχη! Η κατάθλιψη θα μπορούσε για κάποιον να είναι μάχη. Όταν τ βίωνα βαθιά, έδινα μάχη για να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να βιώνει τη θλίψη. Τώρα που έχω επιτρέψει στον εαυτό μου να τη βιώνει, είμαι οκ".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr