Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη έγινε το Σάββατο στην Αίγινα και συνεχίζει να απασχολεί τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του "Πρωινού" σχολίασαν την επιλογή που έκανε το "Χαμογέλα και Πάλι", όσον αφορά την κάλυψη του γάμου.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της έστειλαν κάμερα στην Αίγινα για να καλύψουν το παρασκήνιο του γάμου του δημοφιλή τραγουδιστή και, σύμφωνα με την "καταγγελία" της εκπομπής, η κίνηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από ρεπόρτερ άλλων εκπομπών.
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν φάνηκε να πείθεται από όλο αυτό. "Δεν μιλάμε για γάμο, μιλάμε για τη μεγαλύτερη μανούρα που έγινε στη showbiz! Πηγαίναμε για ένα γάμο και έχουν βριστεί οι μισές εκπομπές με τις άλλες μισές. Ευτυχώς που ο γάμος ήταν Σάββατο και δεν κληθήκαμε ποτέ να πάρουμε απόφαση αν θα στείλουμε κάμερα ή όχι, για να πούμε ψέματα ότι δεν στείλαμε κάμερα για να καλύψουμε τον γάμο αλλά για να τραβήξουμε τους δημοσιογράφους που ήρθαν να καλύψουν τον γάμο και τέτοια μπαρμπούτσαλα" σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής.
Και τόνισε: "Ε ναι, τοποθετήθηκα, δεν τα πιστεύω αυτά τα πράγματα παιδιά. Στέλνεις κάμερα για τον γάμο ή δεν στέλνεις. Εμείς θα στέλναμε μία κάμερα για να μαζέψουμε φιστίκια στην Αίγινα, αλλά επειδή πέρναγε η κάμερα, κάναμε και ένα πλάνο τον γάμο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr