Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: "Δε μου έλειψε καθόλου η γκρίνια κι ο φανατισμός"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε τη φετινή Eurovision

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΘΗΣ
Γιώργος Καπουτζίδης

Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης παρακολούθησε τη Εurovision από το σπίτι του και όχι ως σχολιαστής από το μπουθ του διαγωνισμού. Έτσι μίλησε στο Στούντιο 4 για το πώς του φάνηκε ο φετινός διαγωνισμός και αν έχει κάποιες προτάσεις σε εθνικό επίπεδο για την επόμενη χρονιά.

Αρχικά ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής είπε σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό: "Δεν μου έλειψε κάτι. Το έζησα με μια χαρά και με μία έλλειψη φανατισμού πια. Νομίζω ότι το χάνουμε εκεί. Η αγάπη γίνεται φανατισμός. Εύχομαι να λείψει αυτός ο φανατισμός. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις τον άλλον να φανατίζεται, όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Θέλω να πω το εξής: του χρόνου συμπληρώνουμε 50 χρόνια από το 1974 μέχρι το 2024. Εύχομαι να γίνει μία γιορτή, να κάνουμε εθνικό τελικό και κάτι μονιασμένο, αγαπημένο, επετειακό. Να υπάρξει μία ωραία συνεργασία της ΕΡΤ και με τα ιδιωτικά κανάλια και να μην είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά να είναι κάτι ενωμένο".

Ενώ τόνισε στη συνέχεια: "Δε μου έλειψε καθόλου η γκρίνια κι ο φανατισμός. Δεν μπορώ να μπω σε αυτήν την συζήτηση. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε και να γκρινιάζουμε. Αυτό γίνεται για να περνάμε καλά. Μπορεί να μην συμφωνούμε με το αποτέλεσμα και με πολλά πράγματα, αλλά το να μαλώνεις δεν είναι η λύση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα