Follow us

Ελένη Τσολάκη: "Καταλήξαμε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα - Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Φραγκολιάς στη μέση"

Στο "Night Out" εμφανίστηκε η Ελένη Τσολάκη και μίλησε για όλα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη "Night Out" ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Τσολάκη. Σε μια ανοιχτή συζήτηση, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να διατηρήσει έναν καθαρό ψυχαγωγικό χαρακτήρα στην εκπομπή της και να μην υπάρχει ενημερωτική ενότητα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ήταν πολύ μεγάλο το δίλημμα γιατί με όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια, όπως το metoo που ήρθε στη ζωή μας και ένα ποδαράκι του είναι στην ψυχαγωγία γιατί οι άνθρωποι που απασχόλησαν το metoo από το θέατρο προέρχονται, άρα λοιπόν ήταν κάτι που θα πιάναμε εμείς σαν ψυχαγωγική εκπομπή. Μετά ήρθαν άλλα θέματα τα οποία αποφάσισαν άλλες εκπομπές να τα παίξουν. Είναι ένα ηθικό δίλημμα μέσα σου και λες "πως συμβαίνουν τώρα όλα αυτά και εγώ μπορώ να βγω και να πω χαμογελάστε;" ... Όμως το ξεχώρισα λίγο από την επαγγελματική μου ιδιότητα. Θεώρησα ότι αυτό που θέλει να δει από μένα ο κόσμος δεν είναι ενημέρωση. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το κάνουν πάρα πολύ καλά, υπάρχουν εκπομπές που έχουν στελεχώσει τις ομάδες με αυτό τον τρόπο ώστε να μπορούν να το καλύψουν. Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι ψυχαγωγικό άρα, αν μπαίναμε στο τριπάκι να κάνουμε και λίγο ενημέρωση, νομίζω πως θα ήταν λάθος. Δεν έχουμε φέτος καθόλου ενημέρωση, ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή και αισθάνομαι πως ήταν και πολύ σωστή όσο περνάει ο καιρός. Γιατί πάντα αυτά εμπεριέχουν ένα ρίσκο και δεν ξέρεις, δεν είμαστε όλοι για όλα και πρέπει σιγά σιγά και μεγαλώνοντας να έχουμε επίγνωση, ο καθένας για τον εαυτό του, τι μπορούμε να κάνουμε καλά. Θα ήταν ψεύτικο αν πήγαινα εγώ να πλασαριστώ ξαφνικά ενημερωτική".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πώς δύο φορές οι φανατικοί θαυμαστές της με την εμμονική συμπεριφορά τους την έφεραν σε σημείο να φοβάται πολύ. Όπως περιέγραψε η ίδια: "Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εμμονικοί σε σημείο αρρώστιας, άρα δεν θεωρώ ότι για αυτό η έναρξη δεν είναι ο θαυμασμός για έναν άνθρωπο. Γιατί όταν υπάρχει φόβος από τον άλλον, σταματάει να υπάρχει θαυμασμός ή μια αγνή πρόθεση για να δείξεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Μου έχει συμβεί και μάλιστα δύο φορές, τη μία την είπα και στην εκπομπή φέτος. Ήταν η πρώτη φορά στον Alpha που κάθε φορά που σχολούσα από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο με περίμενε έξω ακριβώς από το κανάλι και με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, ότι κι αν είχε η μέρα μου. Δηλαδή σε όλες τις δουλειές μου. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό, κάποια στιγμή που φοβήθηκα πολύ, σταμάτησα στο κέντρο της Αθήνας, κατέβηκε αυτός, βγήκε από το αυτοκίνητο του και ήρθε και μου χτυπούσε με τα χέρια το παρμπρίζ. Καταλήξαμε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα και τον αξιωματικό υπηρεσίας που, όταν μπήκαμε και οι δυο μέσα, ο άνθρωπος αυτός έκανε ότι δεν με ξέρει και γύρισε και είπε στον αστυνομικό πως "δεν την ξέρω την κοπέλα, λέει κάποιες τρέλες, εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου την βλέπω" ... Δεν προχώρησα όμως σε μήνυση ούτε σε οτιδήποτε άλλο γιατί αισθάνθηκα ότι θα συνετιστεί και θα σταματήσει ανάλογες συμπεριφορές, αλλά δυο μέρες όμως μετά ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου".

Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό πρόσθεσε: "Και η δεύτερη φορά ήταν, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά… σε όλη την Ελλάδα. Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή βρέθηκε πάλι μπροστά μου σε μια δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός αλλά ήμουν μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση και τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα