
Ο Πέτρος Ιακωβίδης & η Λένα Ζευγαρά ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο FANTASIA την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου κερδίζοντας τις εντυπώσεις απ’ το πρώτο διήμερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή του FANTASIA τραγούδια από το νέο του του album που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Η Λένα Ζευγαρά ερμήνευσε τις νέες τις επιτυχίες "Διαβάστηκε" και "Πόσο σ’ αγάπησα" που αποτελούν τους προπομπούς της πρώτης ολοκληρωμένης της δισκογραφικής δουλειάς, που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά παρουσίασαν μάλιστα το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Θαύματα". Μαζί τους ο Γιάννης Ξανθόπουλος καθώς και η Χάρις Σάββα. Στα decks ο Dj Bobito!
Πληροφορίες
FANTASIA
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο Λ. Ποσειδώνος 5 - Ελληνικό || RSV: 2108940203 – 2108940302
Δες φωτογραφίες

Πέτρος Ιακωβίδης & Λένα Ζευγαρά

Πέτρος Ιακωβίδης & Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά & Πέτρος Ιακωβίδης

Λένα Ζευγαρά

Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης

Λένα Ζευγαρά

Γιάννης Ξανθόπουλος

Χάρις Σάββα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr