Στο "κοντρόλ" του "Breakfast@Star" βρέθηκε ο Γρηγόρης Μπάκας. Ο γνωστός συνεργάτης σχολίασε στη Μαίρη Αργυριάδου τα πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας.
Αρχικά, όσον αφορά το τηλεοπτικό "διαζύγιο" του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο συνεργάτης του "Πρωινού" είπε: "Είναι μία ωραία χρονιά στο "Πρωινό", όλα καλά. Όταν έφυγε η Φαίη Σκορδά δεν μπήκα σε δίλημμα για το πού θα πάω, είχα συμβόλαιο . Δεν είχα τέτοιο δίλημμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Λένε "Ο Γιώργος Λιάγκας αυτό, το άλλο", προτιμώ να ξέρω τον άλλον τι άνθρωπος είναι, παρά να μου κάνει κωλοτούμπα. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που ξέρεις ότι είναι "αυτό", "αυτό" και "αυτό". Το δέχεσαι; Δεν το δέχεσαι, φεύγεις".
Για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, ο Γρηγόρης Μπάκας δήλωσε: "Την έχω δει την εκπομπή, μια χαρά, δεν κατάλαβα. Δεν φταίει σε τίποτα η Ελίνα Παπίλα, κανείς δεν φταίει, προφανώς ήθελε μεγαλύτερη έρευνα. Αν δε τη δω, δεν θα τη βάλω μετά στο Youtube".
Η καλύτερη συνεργασία του ήταν εκείνη με τον Βαγγέλη Περρή: "Θέλω για πρώτη φορά να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Είναι ο άνθρωπος που πριν βγω μου έφτιαχνε τα ελληνικά και μου έδινε ατάκες. Δεν νομίζω ότι θα τον πάρει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ, του πάει καλύτερα ο ΑΝΤ1".
Περνώντας στο κομμάτι της παρουσίασης των τηλεπαιχνιδιών, ο Γρηγόρης Μπάκας εξέφρασε την άποψή του, ερωτηθείς για το τηλεοπτικό μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου: "Επιτέλους ας βρεθεί ένα στέλεχος της ελληνικής τηλεόρασης που να φτιάξει, να δημιουργήσει, ένα διαφορετικό πρόσωπο. Τον Χρήστο Φερεντίνο τον αγαπάω αλλά ας κάνει μία παύση, δεν υπάρχει άλλος; Δεν υπάρχει άλλος από τον Μπάκα στο αεροδρόμιο; Θέλω να δω νέα πρόσωπα".
Ο Νίκος Μουτσινάς, για τον Γρηγόρη Μπάκα, έπρεπε να έχει σταματήσει: "Έπρεπε να το κάνει από πέρυσι, χρειαζόταν και χρειάζεται μία μεγάλη παύση. Δεν νομίζω μεταξύ μας ότι θα κάνει μεγάλη παύση".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr