Follow us

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: "Την πρόλαβε μία μέρα πριν επιδεινωθεί η κατάσταση - Θα είχα να το κουβαλάω"

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στο "Στούντιο 4"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήταν καλεσμένος στο "Στούντιο 4" της Πέμπτης. Ο γνωστός αθλητικογράφος παραχώρησε μία συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλος αναφερόμενος στην απώλεια της συζύγου του.

Ο ίδιος δήλωσε αρχικά: "Είμαι έτοιμος κάποια στιγμή να έχω ένα εγγόνι, το νιώθω και το θέλω. Ανάγκη δεν ένιωσα ποτέ για κανένα πράγμα και τελικά μου ήρθαν τα πράγματα στη ζωή μου σχεδόν αβίαστα. Είχα ένα στραπάτοσο πριν από μερικά χρόνια που έφυγε από τη ζωή η γυναίκα μου. Αυτό σε στεναχωρεί όσον αφορά το να βλέπει αυτά που πετυχαίνουν τα παιδιά. Την κόρη μας την ψιλοφοβόταν για το τι θα κάνει επαγγελματικά, της έλεγα να μην τη φοβάται γιατί έχει τσαγανό. Έβλεπα τον εαυτό μου σε εκείνη. Με στεναχωρεί που δεν τα ζει όλα αυτά. Με ρωτούν αν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα προλάβεις να τους πεις όλα θες, γι'αυτό να τα λέτε. Εγώ δεν πρόλαβα, τα βασικά πρόλαβα να της τα πω. Πιστεύεις ότι μπροστά σου έχεις χρόνια".

Μιλώντας για την απώλεια, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θέλησε να δώσει μία συμβουλή στους συναδέλφους του στην τηλεόραση: "Η απώλεια σε προετοιμάζει. Το κακό με όλους μας και θα μείνω στο δικό μας επάγγελμα. Πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εμάς, από τις εκπομπές, τις μεταδόσεις, από το "Άκουσες τι είπαν σήμερα στο Πρωινό;" , από το τι ειπώθηκε στις ειδήσεις. Έχω πολύ δυσάρεστα νέα στους συναδέλφους, ο κόσμος έχει και τα δικά του προβλήματα, δεν ξέρει πολλές φορές τι συζητάμε εμείς στις εκπομπές μας, τι νομίζουμε πως είναι σημαντικό. Ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα. Μετά από 40 χρόνια τηλεόρασης δίνω μία συμβουλή στους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση".

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει κάνει λάθη στην καριέρα του, τα οποία τον έκαναν καλύτερο: "Στα 25, στα 30 θα σου έρθουν και κάποια στραπάτσσα. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα σου πουν "Δεν θα κάνεις εσύ την εκπομπή επειδή το λέει ο πρόεδρος". Κάνεις ένα βήμα πίσω και αν μπορέσεις μαθαίνεις από το λάθος σου. Με ρωτούν "τι θα άλλαζες στη ζωή σου;". Τίποτα δεν θα άλλαζα γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε από τα λάθη που έχουμε κάνει. Εγώ έχω κάνει πολλά λάθη και επαγγελματικά, έχω φάει τα μούτρα μου. Μπορεί να διόρθωσα τα λάθη μου και να μη φάνηκε προς τα έξω την ώρα που έτρεχε ένα project, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει πώς αυτό το project πήγε να πάει στα βράχια και το φέραμε σε ισορροπία".

Επιστρέφοντας στην απώλεια της συζύγου του, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανέφερε για τελευταίες της στιγμές: "Όταν έφυγε η γυναίκα μου τα παιδιά μου ήταν μεγάλα ευτυχώς. Τα παιδιά ορφανεύουν στη μάνα, μεγάλη και η απώλεια του πατέρα αλλά η μητέρα διαμορφώνει τον χαρακτήρα. Μας προέκυψε ξαφνικά, η κόρη μου ήταν στην Αγγλία, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "θέλω να έρθω να τη δω γιατί έχει κάνει εγχείρηση". Ευτυχώς που ήρθε, την πρόλαβε μία μέρα πριν επιδεινωθεί η κατάσταση. Θα είχα να το κουβαλάω αυτό εάν της έλεγα να μην έρθει. Έκανε επέμβαση, σηκώθηκε, περπάτησε, ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, είχαμε υπογράψει τα χαρτιά. Το βράδυ ανέβασε έναν πυρετό, μας ζήτησαν να μη φύγουμε. Μένει δύο μέρες, πέφτει ο πυρετός, πάμε να φύγουμε ανεβαίνει ξανά. Υπήρξε ένα μικρόβιο και από εκεί και πέρα πήγε πάρα πολύ γρήγορα το πράγμα, μέσα σε τρεις μέρες έφυγε. Είχες να διαχειριστείς τη στιγμή. Είχαμε και ένα άλλο θέμα, η γυναίκα μου ήθελε να αποτεφρωθεί, τότε δεν γινόταν. Πήγαμε στη Βουλγαρία, είχαμε διαδικασίες. Είχαμε μία μικρή τελετή εδώ και μετά μία δεύτερη στην Αγγλία στον οικογενειακό τάφο των γονιών της".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα