Follow us

Γιώργος Λιάγκας για Λάκη Λαζόπουλο: "Επειδή είπες κάτι για "τηλεβιαστές", στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σκοινί Λάκη;"

Μια σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Λάκη Λαζόπουλο μέσα από το "Πρωινό"

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Λάκη Λαζόπουλο καλά κρατεί! Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό” της Πέμπτης θέλησε να δώσει μια "σκληρή” απάντηση στον ηθοποιό και στα νέα λεγόμενα του.

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά είπε: "Εμείς το βιάζουμε το κανάλι, δεν μας δίνει την εκπομπή. Δηλαδή με το ζόρι έρχομαι εδώ και εγκαθίσταμαι και κάνω τρεις ώρες εκπομπή, το κανάλι δεν θέλει με τίποτα. Έρχομαι εδώ ως εισβολέας και κάνω εκπομπή, ενώ το κανάλι βάζει μπράβους να με διώξουν”.

Και συνέχισε: "Θα απαντήσω: Πρώτος, εμμονή δεν είχα ποτέ στη ζωή μου με κανέναν άνθρωπο. Δεύτερον, για να μην φανώ εμμονικός, θα ξαναπώ ότι υποκλίνομαι στο ταλέντο και το χιούμορ σου. Πραγματικά και το λέω χωρίς ειρωνεία. Δεν λέω ψέματα ποτέ, έτσι με έχει μάθει ο πατέρας μου. Αν εσύ λες ή κάνεις παρέα με ανθρώπους που λένε ψέματα, δεν είμαι ένας απ’ αυτούς. Έχω κάνει λάθη πολλά, τα αναγνωρίζω ναι. Ίσως είμαι ο μόνος στην τηλεόραση που το έχω πληρώσει και χρηματικά, και με απολύσεις και με μείωση στα νούμερα τηλεθέασης και με περιόδους εκτός τηλεόρασης. Έχω ζητήσει συγγνώμη πάντα και την εννοώ. Δεν είμαι από τους παρουσιαστές που θα δω κάτι στον αέρα και θα πω: "Πρώτη φορά το βλέπω, κόφτε το”. Μπορεί να μην το έχω καταλάβει κι όταν το δω, το μετανιώσω και να πω "φάτε το”. Όμως να κάνω ότι δεν ξέρω τι παίζει στον αέρα ποτέ. Ξέρω τι παίζει στον αέρα πάντα. Αλίμονο μετά από 30 χρόνια. Θα ήμουν καραγκιόζης αν έλεγα το αντίθετο. Ωστόσο ναι, πίστεψέ με, δεν ξέρω πού στέλνει κάμερα η αρχισυντάκτρια. Πάρτην και ρώτα την”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: "Με ενημέρωσε γι’ αυτό που είπες με τις δύο κάμερες, ότι όντως η μία κάμερα ήταν δική μας. Δύο κάμερες δεν έχουμε στείλει σε κανένα πρόσωπο, ούτε στον πρωθυπουργό. Δεν σε θεωρούμε τόσο σπουδαίο ώστε να σου στείλουμε δύο κάμερες. Προφανώς η μία κάμερα ήταν από άλλη εκπομπή. Στην καριέρα που κάνω 28 χρόνια, ουδέποτε μου έχει πει άνθρωπος "μην παίξεις κάτι” και να τον παρακούσω. Έχω προστατεύσει ανθρώπους που έχουν πει βλακείες σε συνεντεύξεις και τις έχω κόψει για να μην τους εκθέσω. Γι’ αυτό είπα κι αυτό για τον Μικρούτσικο. Φέτος ήρθε καλεσμένος σε γραμμένη εκπομπή που είπε κάτι που θα έκανε επιτυχία αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν θα έβγαινε από το σπίτι του. Τον προστάτευσα και το έκοψα, ως όφειλα”.

Κλείνοντας, είπε: "Επίσης επειδή μίλησες για τηλεβιαστές, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σχοινί Λάκη; Δηλαδή με το άλλοθι της σάτιρας, κάποιοι έβγαιναν και εκτελούσαν ανθρώπους. Δεν ξέρω κι εσύ αν είσαι ένας από αυτούς. Κι εγώ γέλαγα, συνυπεύθυνος είμαι που γέλαγα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που εσύ δεν μου έδωσες την άδεια να παίξω. Ακόμα και τη φωτογραφία που παίξαμε με τη Μιμή Ντενίση, πήρα την άδεια για να την παίξω. Το γνώριζες, μην μου πεις ότι σε παγίδευσα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που να σε αφορά και να σε εκθέσω. Δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πολύ ωραίο να συντηρούμε αυτό το πανηγυράκι. Δεν είμαι εναντίον κανενός, αλλά πραγματικά, επειδή δεν έχω εμμονή, σταμάτα το εσύ για να το σταματήσω κι εγώ. Αν δεν θέλεις να σου ξαναστείλει κάμερα αυτή η εκπομπή, αν επιθυμείς πραγματικά να μην προβάλουμε ούτε τις παραστάσεις σου, ούτε τη σχολή σου, αυτή η εκπομπή να μην ξαναστείλει κάμερα σε εσένα αν σε ενοχλεί τόσο. Δεν έχω κανένα θέμα, υπάρχουν και άλλα θέματα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα