Follow us

Δημήτρης Μαμιός: "Τη σχέση με τον πατέρα μου την ένιωθα σαν κιβώτιο με αλυσίδες"

Ο τηλεοπτικός "Μύρωνας" του "Σασμού" μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του

Ο Δημήτρης Μαμιός, ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στον "Σασμό" στον ρόλο του "Μύρωνα" ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή "The 2night show".

Ο ίδιος στην συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό των γονιών του και πώς τον αντιμετώπισε. "Όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στο σαλόνι υπήρχε πάντα ένα σακάκι του μπαμπά γιατί έπαιρνα ψιλά από τις τσέπες του. Και μια μέρα λες "που είναι το σακάκι;". Για πρακτικούς λόγους το σκέφτεσαι αλλά από πίσω υπάρχει ιστορία. Η μητέρα μου ήταν πάντα ανοιχτή για τον χωρισμό της" είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια, εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς αισθάνθηκε ο ίδιος για τον χωρισμό και πώς το αντιμετώπισε κάνοντας ψυχοθεραπεία: "Μετά το αντιλαμβάνεσαι. Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου, που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου. Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπε ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα