Follow us

Η Άντζελα Δημητρίου ξεκαθαρίζει τι συνέβη με το "Σπίτι με το Mega"

Η Άντζελα Δημητρίου απαντά για το αφιέρωμα του "Σπίτι με το Mega" που -για την ώρα- δεν προβλήθηκε

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
'Αντζελα Δημητρίου

Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που υπήρξαν μετά την αναβολή του επεισοδίου της εκπομπής "Σπίτι με το Mega" έδωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Σημειώνουμε ότι η εκπομπή - αφιέρωμα στην Άντζελα Δημητρίου δεν προβλήθηκε λόγω εθνικού πένθους ενώ, όταν το "Σπίτι με το Mega" επέστρεψε στην κανονική του ροή, ανακοινώθηκε πως θα "παίξει" εκπομπή με την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Η Άντζελα Δημητρίου λοιπόν στράφηκε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σημείωσε: "Σεβόμενη τα θύματα και τις οικογένειες από την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, ήταν δική μου επιλογή και από κοινού απόφαση με το κανάλι του Mega να μην προβληθεί η εκπομπή μου για το Σπίτι με το Mega, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα προβληθεί μια από τις επόμενες εβδομάδες! Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε κάποια site να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε πρώτα εμένα. Ευχαριστώ πολύ!".

Άντζελα Δημητρίου απάντηση για "Σπίτι με το Mega"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα