Με το hashtag #Kalytera και χωρίς το "δε Γίνεται" ξεκίνησαν τη σημερινή εκπομπή η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, εξαιτίας της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.
Οι διαφορετικοί τίτλοι αρχής "έδωσαν πάσα" στη Ναταλία Γερμανού για να δώσει "εξηγήσεις" στο τι πρόκειται να συμβεί σήμερα στο "Καλύτερα δε Γίνεται".
Αναλυτικότερα, η Ναταλία Γερμανού είπε: "Καλό σας μεσημέρι, καλώς ήρθατε. Δεν είμαστε "Καλύτερα δε Γίνεται" σήμερα, είμαστε μία εκπομπή που ορφάνεψε από τίτλο τουλάχιστον γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. Νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε και εσείς από την τα ξημερώματα της Τρίτης. Συζητούσαμε από χθες με όλη την ομάδα: "Τι θα κάνουμε; Θα βγούμε; Κι αν βγούμε, πώς θα βγούμε; Και τι θα πούμε; Και τι θα κάνουμε; Μα υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη να ψυχαγωγηθεί". Το καταλαβαίνουμε, είμαστε επαγγελματίες, είμαστε όμως και κανονικοί άνθρωποι που στο σπίτι μας σφίγγεται η ψυχή μας, κλαίμε, μπορεί να μην κλαίμε στον αέρα γιατί προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες ψύχραιμοι. Αλλά, νιώθουμε ακριβώς όπως νιώθετε εσείς. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μέχρι τις 4 και μισή που θα είμαστε κοντά σας να φέρουμε εις πέρας την εκπομπή που θα κρατήσει απλώς το hashtag #kalytera. Και θα το κρατήσει για έναν βασικό λόγο, για να υπάρχει μία διάδραση με τους τηλεθεατές μας. Το twiiter μας είναι στη διάθεσή σας για να μας πείτε ό,τι θέλετε".
Και πρόσθεσε: "Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να γίνουμε τηλεμοιρολογίστρες, τηλεδικαστές, να κανιβαλίσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που σεβόμαστε πιο πολύ από τους εαυτούς μας. Σεβασμός στους ανθρώπους αυτούς που χάθηκαν και σεβασμός στις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή ζουν έναν εφιάλτη".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr