Να ξεκαθαρίσει το τοπίο θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το ρεπορτάζ για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Σπύρο Δημητρίου και για τον χωρισμό τους.
Οι πληροφορίες ήθελαν έναν από τους δύο να έχει προχωρήσει με τη ζωή του.
Η Σταματίνα Τσμτσιλή έθιξε το ζήτημα αφότου έλαβε μήνυμα από τον Νίκο Γεωργιάδη και είπε: "Η εκπομπή η δική μας και η Τίνα που είχε ένα ρεπορτάζ δεν υπονόησε ποτέ ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ειπώθηκε ότι χώρισαν και υπονοήθηκε μετά από την Τίνα που ήξερε κάποιες πληροφορίες ότι ένας εκ των δύο έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, αφού χώρισαν και αφού ολοκλήρωσαν τη σχέση τους. Σε κατηγόρησαν και για λαϊκισμό".
Η Τίνα Μεσσαροπούλου με τη σειρά της δήλωσε: "Εγώ δεν είμαι είδηση, είδηση είναι το ρεπορτάζ μου. Λαϊκισμό δεν κάνω, αλλά το Happy Day, με τα ποσοστά που κάνει, έχει τη λαϊκή αποδοχή. Μπορεί να έχει κάτι μαζί μου. Εγώ μεταφέρω τις ειδήσεις, προφανώς δεν βρίσκουμε κάτι άλλο να πούμε".
Η ομάδα του "Happy Day" τόνισε ότι αγαπάει τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr