Follow us

Θανάσης Πάτρας: "Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είμαστε φίλοι, ήμασταν!"

Η αντίδραση του Θανάση Πάτρα όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" έκανε δηλώσεις ο Θανάσης Πάτρας για τη Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά, όσον αφορά την αλλαγή ώρας της εκπομπής "Mega Καλημέρα", ο ίδιος είπε: "Μια χαρά, κανένα θέμα. Το ξέραμε, είναι θέμα εκλογών, μια ώρα παραπάνω στην ενημέρωση. Πάμε γερά Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, είναι νωρίς ακόμα για του χρόνου. Οι κουβέντες συνήθως γίνονται από το Πάσχα και μετά, νομίζω ότι όλα είναι καλά. Η διάθεσή μου με τον σταθμό είναι εξαιρετική!".

Για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη με την οποία υπήρξαν χρόνια συνεργάτες, ο Θανάσης Πάτρας είπε: "Χάρηκα πάρα πολύ που το άκουσα, της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σαρώσει κυριολεκτικά". Θα συνεργαστούν ξανά στο μέλλον; Ο Θανάσης Πάτρας απάντησε πάνω σε αυτό: "Σε αυτήν τη ζωή δεν λες ποτέ για τίποτα".

Ο Θανάσης Πάτρας ρωτήθηκε και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν μία φορά στο ραδιόφωνο του Alpha και από τότε οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

"Δεν είμαστε φίλοι με τον Γρήγορη Αρναούτογλου, ήμασταν! Δεν είναι της παρούσης, ευχαριστώ πάρα πολύ" είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα