Follow us

Γιατί ενοχλεί τόσο ο έρωτας Βανδή - Μπισμπίκη;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η προβολή του ειδυλλίου της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Είναι πολλές εβδομάδες πια που το "Βανδή- Μπισμπικης" εξελίσσεται σε ένα κουτσομπολίστικο κύμα που καλύπτει πολλά άλλα φλέγοντα ζευγάρια της εγχώριας κοσμικής ζωής.

Και αυτό σε πρώτη φάση ενοχλεί. Ποιους άραγε; Μπήκε η ηγέτιδα της ελληνικής showbiz και καρατόμησε εν ολίγοις όλες τις άλλες που φιλοδοξούσαν να… φανούν. Ε ρε γλέντια, σας χάλασε την πιάτσα φίλοι μου; Είναι δηλαδή σωστό να συζητάμε για τον έρωτα του Μάριου με την Καρολίνα αλλά όχι για τη Βανδή και τον Μπισμπίκη; Γιατί;

Από την άλλη, το τελείως αυθόρμητο των εκδηλώσεων της αγάπης του Μπισμπικη προς τη Δέσποινα έχουν κάνει πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα -αλλά και θεατές/ αναγνώστες- να υπονοούν ένα "μας κουράσατε" ή ακόμα χειρότερα ένα "get a room". Άκουσα τον Λιάγκα να λέει πως αφενός τους ζηλεύει για αυτό που ζουν, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το ζήσει έτσι, με τόση εξωστρέφεια. Τώρα το "ξεμωράθηκαν" νομίζω πως δεν είναι το ρήμα που ταιριάζει ως κριτική προς τόσο αξιοπρεπείς ανθρώπους. Τι θέλω να πω... Η Βανδή και ο Μπισμπίκης το ζουν χωρίς να νοιάζονται τι θα πουν οι άλλοι, δεν το κάνουν κατ' επάγγελμα ώστε να πουν οι άλλοι. Εκεί θα ήταν άσχημο και θλιβερό, αλλά... όχι. Εδώ δεν έχουμε κάτι τέτοιο.

Ήρθε και η Ελένη Βιτάλη να κάνει την απόλυτα λάθος τοποθέτηση. "Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!" έγραψε η σπουδαία φωνή του λαϊκού στερεώματος. Καλέ τι λέτε; Τρελαθήκαμε; Είναι ηλίθιοι επειδή κάνουν ό,τι γουστάρουν; Είμαστε εμείς ηλίθιοι που γουστάρουμε να βλέπουμε την καψούρα της Βανδή για τα μάτια του άντρα που ερωτεύτηκε; Είμαστε ο κόσμος που δεν ξέρει πού πατάει, γιατί γεννήθηκε και γιατί υπάρχει; Και κάθομαι εγώ σαν τις πλούσιες κυρίες στη σκηνή του πάρτι από το "Κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο" και αναρωτιέμαι "Καλέ εμάς βρίζει; Άπαπα". Αν είναι να κατηγορηθούμε για support στη χαρά του άλλου εντέλει, ας πέσω ένδοξα στη μάχη. Αφήστε μας στην ησυχία μας και στο "Ένα τσιγάρο διαδρομή" μας. Αστυνομία στην καψούρα μας βάλαμε; Έλα Χριστέ μου.

Πέρα από την πλάκα πάντως, το περίεργο κατ’ εμέ είναι πως μάθαμε να μας ενοχλεί η εκδήλωση της απροβλημάτιστης ευτυχίας του άλλου. Το ειδύλλιο των δυο αυτών πραγματικά διάσημων ανθρώπων δεν χωράει αμφισβήτηση ενδιαφέροντος, δεν μπορεί κανείς να τους ψέξει λέγοντας "Τι μας ενδιαφέρει; Ποιοι είναι αυτοί;" - άθλημα που αγαπά τελευταία το φιλοθεάμον κοινό. Ως εκ τούτου, το μόνο που μένει είναι να πει κάποιος "όχι άλλο έρωτα, δεν αντέχω".

Αλλά όπως συμβαίνει και στην απόλυτα instagramable αγάπη των Τανιμανιδη- Μπόμπα, έτσι και στο Βανδή- Μπισμπικης αρχίσαμε να μας ενοχλεί η ευτυχία του δίπλα. Ίσως γιατί εθιστήκαμε στο κακό, με αποτέλεσμα ένας αυθεντικός διάσημος έρωτας να μας φαίνεται περιττός. Αλλά δεν είναι, καθόλου μα καθόλου. Είναι ο ορισμός του κοσμικού ρεπορτάζ, ένας διάσημος έρωτας που εκφράζεται με κάθε τρόπο. Σε αλλά νέα λοιπόν, πάρτε το απόφαση: υπάρχει και η χαμογελαστή πλευρά της ζωής.

Αφήστε μας να το ζήσουμε μαζί τους και αν σας ενοχλεί τόσο η τόση προφανής ευτυχία, γυρίστε το βλέμμα σας αλλού. Ούτως ή άλλως για ανθρώπους που δεν ξέρουμε γιατί υπάρχουμε, δεν σας απασχολούμε αρκετά; Και πάλι η Δέσποινα τα 'χει τραγουδήσει πρώτη, έρωτα θέλει η ζωή κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν, είναι επόμενο...

Γιατί ενοχλεί τόσο ο έρωτας Βανδή - Μπισμπίκη;

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα