Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Καπουτζίδη: "Θεώρησε ότι έπρεπε να το πάρει προσωπικά, δεν έχω εμμονή"

Η Τίνα Μεσσαροπούλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την κόντρα τους από τα παλιά

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "After Dark" την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στον παρουσιαστή του OPEN για την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας ενώ δεν δίστασε να παίξει "Δάγκωσε τη γλώσσα σου" σχολιάζοντας τους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έκαναν την εμφάνισή τους στην οθόνη του "After Dark" ήταν εκείνο του Γιώργου Καπουτζίδη.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια είχε ξεσπάσει μία κόντρα ανάμεσά τους με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει ο γνωστός σεναριογράφος για το bullying.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου λοιπόν είπε για τον Γιώργο Καπουτζίδη: "Δεν έχω δημιουργήσει εγώ κάτι. Στα τόσα χρόνια που είμαι στον χώρο αυτόν νομίζω πως τόσο μεγάλη ένταση δεν έχει ξαναδημιουργηθεί γιατί θεωρώ ότι, επειδή εκτίθεμαι, η είδηση δεν είμαι εγώ. Το ρεπορτάζ είναι οι άλλοι, όχι εγώ. Είπα κάποια πράγματα, θεώρησε ότι έπρεπε να τα πάρει προσωπικά, τα χρόνια περνάνε, εγώ ούτε εμμονή έχω με ανθρώπους και αναγνωρίζω το ταλέντο και την αξία του σε αυτό που κάνει, εννοείται".

Οι δυο τους δεν έχει τύχει να συζητήσουν μετά το συμβάν: "Δεν έχει τύχει να συναντηθούμε, δεν έχει τύχει να μιλήσουμε, δεν έχω επιδιώξει κάτι, δεν έχει επιδιώξει κάτι οπότε.. Δεν έχω κάνει ούτε unfollow, block και οτιδήποτε, προς Θεού, δεν τα κάνω ποτέ αυτά τα πράγματα και δεν μου αρέσουν".