Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα: "Κατάφερα να φέρω το πρωινό στα μέτρα μου - Όταν παίρνουν εμένα δεν φαντάζονται ότι θα κάνω την εκπομπή του Λιάγκα"

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά για τη μέχρι τώρα πορεία της στην πρωινή ζώνη, για το "Πρωινιάτικα" & για τους "τηλετσακωμούς"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Μπέττυ Μαγγίρα R

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στον Άγγελο Γεραιουδάκη για το ethnos.gr. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δεύτερη σεζόν του "Πρωινιάτικα" σε σχέση με την πρώτη.

Η διαφορά, για εκείνη, είναι αισθητή: "Την εμπειρία του πρωινού τη ζω ευχάριστα, γιατί με βοηθάει πολύ η ομάδα της εκπομπής. Σίγουρα, υπάρχει πίεση, τρέξιμο, αγωνία και άγχος για τα νούμερα. Βέβαια, φέτος που είναι δεύτερη χρονιά, τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα γιατί έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Ξεκινώντας να στηθεί μια εκπομπή από το μηδέν, πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα. Περάσαμε από διάφορες φάσεις δοκιμών για να δούμε τι μας ταιριάζει και τι όχι. Τώρα δεν πειραματιζόμαστε τόσο, εκτός αν γνωρίζουμε από την αρχή ότι είναι κάτι που θα μας πηγαίνει. Δηλαδή έχουμε βρει τη συνταγή και απλά τώρα προσθέτουμε λίγο παραπάνω αλάτι ή πιπέρι για να βρεθεί η χρυσή τομή".

Η Μπέττυ Μαγγίρα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στο τιμόνι της παρουσίασης πρωινής εκπομπής: "Αν και το βλέμμα μου ήταν πάντα στραμμένο προς τη βραδινή ζώνη, γιατί είναι πιο κοντά στο τραγούδι και τον χορό που απευθύνομαι περισσότερο, κατάφερα να φέρω το πρωινό στα μέτρα μου. Έβαλα τη δική μου πινελιά και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει κιόλας. Επίσης, σαν μαμά είναι κάτι που με βολεύει, διότι φεύγω το πρωί μαζί με τα παιδιά μου και γυρίζω πάλι σπίτι μαζί με αυτά".

Το "Πρωινιάτικα" είναι μία αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή και αυτό, όπως δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, το κάνει να ξεχωρίζει: "Είμαστε μία άκρως ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν ασχολούμαστε καθόλου με την ενημέρωση και την επικαιρότητα. Σίγουρα αυτό έχει το ρίσκο του, αλλά όταν παίρνουν εμένα για πρωινό, δεν φαντάζονται ότι θα κάνω την εκπομπή του Λιάγκα. Ξέρουν ποια είμαι και αυτή είναι η γραμμή του καναλιού. Ελαφριά, πέρυσι, το δοκιμάσαμε, αλλά δεν θα ήθελα να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι θέμα αν μπορώ ή όχι. Είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει. Επίσης, κάτι άλλο που μας ξεχωρίζει, είναι οι προσωπικότητες που βρίσκονται μέσα σε αυτή την εκπομπή και πώς διαχειριζόμαστε τα θέματα. Ό, τι και αν σχολιάσουμε σίγουρα έχει το στοιχείο του τρολ ή θα αυτοσαρκαστούμε με αυτό".

Αρκετές φορές έχουμε δει παρουσιαστές της πρωινής ζώνης να έρχονται σε "κόντρα" στον τηλεοπτικό αέρα. Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να σχολιάσει πάνω σε αυτό: "Είναι κάτι που δεν ξέρω να σου το απαντήσω. Σίγουρα, πάντως, είμαι από αυτούς που θα πουν την αλήθεια τους, δεν θα κρυφτούν και θα είμαι ξεκάθαρη προς τον άλλον. Δεν παίζω κάποιο ρόλο για να βγω στην τηλεόραση. Μάλιστα, θεωρώ ότι αν δεν είσαι ο εαυτό σου, αργά ή γρήγορα θα φανεί. Θα το καταλάβει το τηλεοπτικό κοινό και θα σε ξεράσει. Επίσης, προσπαθώ να μην εκνευρίζομαι, γιατί έτσι χάνω το χιούμορ μου. Και είναι κάτι που δεν το επιθυμώ. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε τόσο πολύ σοβαρά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και δεν μιλάω για τα βαριά θέματα της επικαιρότητας, αλλά γι’ αυτά που καταπιανόμαστε εμείς ως εκπομπή. Δεν είναι θέματα που χρειάζονται μεγάλη υπερανάλυση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα