Follow us

Σάββας Πούμπουρας: " Μεγαλώνοντας οφείλεις να έχεις το μυαλό σου ανοιχτό και το στόμα κλειστό"

O Σάββας Πούμπουρας μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις κριτικές και την κόρη του

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

Ο Σάββας Πούμπουρας παραχώρησε στον Πάνο Τσουκάρα και το περιοδικό "ΟΚ!" μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για όλα. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί αλλά και για την κόρη το, Κύνθια.

Τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό σου με το Mega. Θα ήθελες να ανανεωθεί;

Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου. Δεν μπορώ να σου πω αν την επόμενη χρονιά θα είμαι εκεί ή όχι, σίγουρα όμως θα ήθελα να παραμείνω στο Mega. Ούτε να κανονίσω από τώρα ούτε να προγραμματίσω μπορώ, γιατί όσο εσύ κανονίζεις κάτι, μπορεί να συμβούν χίλια δυο άλλα και να βρεθείς οπουδήποτε αλλού. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ζω στο τώρα, αυτή τη στιγμή είμαι σε μια καθημερινή εκπομπή. Όπως λέω συχνά, "μικρά βήματα τη φορά. Ζήσε τη στιγμή".

Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις ή δεν θα το επαναλάμβανες;

Έλεγα στον εαυτό μου: "Ποτέ δεν θα πάω ξανά σε αυτό το κανάλι, ποτέ δεν θα βρεθώ στο πάνελ μιας εκπομπής, ποτέ δεν θα κάνω μια καθημερινή εκπομπή" και να που τελικά συμβαίνει. Το "ποτέ" είναι τόσο απόλυτο και μεγαλώνοντας δεν γουστάρω καθόλου το απόλυτο. Όσο πιο μικρός είσαι, λες πολλά. Όσο ωριμάζεις, μαζεύεις λίγο τη γλώσσα σου και σκέφτεσαι ότι, ναι, καλό είναι να δοκιμάζεις πράγματα και να μην κλείνεις πόρτες. Σε όποια εκπομπή έχω υπάρξει μέχρι τώρα θα την έκανα ξανά γιατί την επέλεξα. Ξέρω ποια είναι τα αδύναμα σημεία μου και ποια τα δυνατά μου. Όταν αναγνωρίζεις πού είσαι καλός, είναι πιο εύκολο να πας προς τα εκεί που θέλεις.

Πώς διαχειρίζεσαι την έντονη κριτική που έχεις δεχτεί, όπως, για παράδειγμα, για την εκπομπή "Best Friend’s Fear";

Ο μόνος τρόπος για να μη δεχτείς κριτική είναι να μην κάνεις τίποτα. Παλιά με ενοχλούσε περισσότερο. Υπήρχαν περίοδοι που απαντούσα και σε σχόλια ή μηνύματα, αλλά όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω πως έτσι λειτουργεί ο κόσμος γενικότερα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως μου αρέσει, και κλείνω τα αυτιά μου στις κακές γλώσσες. Μεγαλώνοντας οφείλεις να έχεις το μυαλό σου ανοιχτό και το στόμα κλειστό. Με ωριμότητα και καθαρό μυαλό ζυγίζεις τα πράγματα καλύτερα. Είναι μια αλλαγή που βλέπω χρόνο με τον χρόνο σε μένα.

Το 2019 γεννήθηκε η κόρη σας. Πόσο άλλαξε η ζωή σου;

Μετά τα 40 και μετά την Κύνθια ζω την καλύτερή μου φάση. Αισθάνομαι πιο σίγουρος για τον εαυτό μου, πιο δυνατός, πιο έτοιμος για πράγματα. Μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι και νεότερος! Κατά τη γνώμη μου, για τον άντρα μετά τα 40 η ζωή είναι καταπληκτική, ειδικά αν έχει και παιδί. Το παιδί μού διώχνει όλο το άγχος. Με το που γυρίζω σπίτι από τη δουλειά, κάθομαι μαζί της και φεύγουν όλες οι σκοτούρες που μπορεί να έχω. Παίζουμε και πραγματικά δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ξέρεις, τα παιδιά δεν έχουν αντίληψη των προβλημάτων. Τα βλέ- πουν όλα φανταχτερά, απλά και υπέροχα, έχουν μεγάλες δόσεις φαντασίας. Είναι αυτό που χάνουμε οι άνθρωποι μεγαλώνοντας και με έναν μαγικό τρόπο μάς το δίνουν πάλι πίσω, οπότε πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα