Follow us

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Κανένας δεν νοιάζεται μόνο για την προσωπική προβολή - Μας ενδιαφέρει το "Breakfast" να υπάρχει για πολλά χρόνια

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούν για το πρώτο τους ραντεβού, τον πρώτο τους καυγά αλλά και για τη δουλειά τους στην τηλεόραση

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν μαζί συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό "You". Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το αγαπημένο ζευγάρι θυμήθηκε μερικές από τις όμορφες στιγμές της σχέσης του.

Αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου είπε για το πρώτο τους ραντεβού: "Ήταν εκεί που της έκανα και την πρόταση, στη θάλασσα... Ως γυμναστής της όφειλα να την παροτρύνω να πάει στο σωστό ραντεβού που όχι μόνο δεν θα την έβλαπτε, αντίθετα θα τη βοηθούσε να κάψει και θερμίδες! Ήταν μία απλή στιγμή που έγινε, όμως, ιδιαίτερα σημαντική, έχοντας δίπλα μου τον πιο κατάλληλο άνθρωπο".

Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε για εκείνη την ημέρα: "Περπατούσαμε, περπατούσαμε ώρες ατελείωτες, καλά που βρήκαμε κι ένα παγκάκι μπροστά μας και καθίσαμε (γέλια). Είχε όμως ουσία η συνάντησή μας, μιλούσαμε 3 ώρες ασταμάτητα, μου είπε τα πάντα για εκείνον και του είπα τα πάντα για μένα".

Φυσικά και υπάρχουν έντονες στιγμές μέσα στον γάμο τους. Ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε ότι επιθυμεί να εστιάζει στις όμορφες αναμνήσεις: "Έναν πετυχημένο γάμο και μία πετυχημένη σχέση δεν την κρατάει ο άνθρωπος που είναι απλώς ερωτευμένος αλλά που είναι έξυπνος και μπορεί να διώξει μακριά με εξυπνάδα τα αρνητικά στοιχεία που υπάρχουν στη σχέση. Δεν θέλω να θυμάμαι τον πρώτο καυγά και τη φορά που με στεναχώρησε η Ελένη - που σίγουρα θα υπάρχει. Επιδιώκω να το αφήνω όλο αυτό μακριά και να τελειώσει, θέλω να θυμάμαι μόνο την πρώτη όμορφη στιγμή μας και το πρώτο μας γέλιο".

Από την άλλη, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε επί του ζητήματος: "Για να μη φαινόμαστε εξωγήινοι στον κόσμο, φυσικά και ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ή συζητάμε λίγο πιο έντονα μεταξύ μας, κυρίως για θέματα που αφορούν περισσότερο τη Μελίτα. Επειδή ο Ετεοκλής δουλεύει πολύ τις καθημερινές και ασχολείται μαζί της τα Σαββατοκύριακα και ενώ εγώ όλη την εβδομάδα προσπαθώ να της βάλω όρια για κάποια πράγματα, ξαφνικά ο μπαμπάς της τα ακυρώνει, κάνοντάς της όλα τα τα χατίρια. Επίσης ο Ετεοκλής είναι λίγο παραπάνω φοβιτσιάρης. Επειδή εγώ την έχω δει κι άλλες μέρες στην παιδική χαρά πώς παίζει και τι κάνει, εκείνος όταν τη δει ένα Σαββατοκύριακο να τρέξει λίγο παραπάνω ή να κάνει κάτι άλλο, μπορεί και να φοβηθεί και να αρχίσει τα "μη"".

Ο Ετεοκλής Παύλου "υπερασπίστηκε"τη στάση του αυτή εξηγώντας "Επειδή δεν βλέπω τη Μελίτα τις καθημερινές είναι λογικό το Σαββατοκύριακο, προσπαθώντας να καλύψω το κενό που ξέρω ότι δημιουργώ μέσα στην εβδομάδα, να κάνω λάθη και να υπερβάλλω. Επίσης κάποια πράγματα είναι και βιωματικά. Ναι μεν προσπαθώ να μην περάσω στο παιδί μου φοβίες και ανασφάλειες, αλλά επειδή εγώ έχω ταλαιπωρηθεί με την υγεία μου , σίγουρα μου έχουν μείνει κατάλοιπα και δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί το παιδί μου. Φοβάμαι περισσότερο αο΄ό,τι η Ελένη για τη μικρή και είναι λάθος, δεν πρέπει να της δημιουργώ πρόβλημα από την υπερβολική μου αγάπη. Αυτό συμβαίνει γιατί έχω πιο βαθιά χαραγμένο στο μυαλό μου το "μετά" παρά το "πριν", έχω πιο έντονες αναμνήσεις του τότε, που μπήκα σε μικρή ηλικία σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και έχω διαγράψει την ανεμελιά, την ανακαλύπτω ξανά τώρα με τη Μελίτα".

Φτάνοντας στα κοινά του επαγγελματικά βήματα, ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε για το "Breakfast@Star" και για τη μέχρι στιγμής τηλεοπτική τους θητεία: "Μπορεί να μην έχουμε τεράστια τηλεοπτική εμπειρία επειδή όμως έχουμε μία εμπειρία σε ό,τι αφορά στη συναναστροφή μας με ανθρώπους, βλέπουμε τη δουλειά που υπάρχει πίσω και τη στήριξη, αλλά και την καλή πρόθεση. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. γι' αυτό και συζητάμε τι συμβαίνει εάν κάποιος για κάποιον λόγο δεν είναι καλά. Και πόσο ωραίο είναι , επειδή τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς, να μας βοηθούν και να μας δίνουν στοιχειά για ένα θέμα που εμείς δεν ξέρουμε. Γιατί κανένας δεν νοιάζεται μόνο για την προσωπική του προβολή, αλλά για τι γενικό σύνολο της εκπομπής. Μας ενδιαφέρει και η ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά εξελίσσεται σαν μονάδα, για να εξελίσσεται όμορφα και η εκπομπή και αυτό ως γνώμονα να υπάρχει για πολλά χρόνια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα