Η Ναταλία Γερμανού στην πρώτη δήλωση μετά την ανανέωση με τον Alpha: "Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά"

Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με αναφορά στο... "Μες στην καλή χαρά"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε και εκείνη από την πλευρά της την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha, αναπολώντας τις εποχές του "Μες στην καλή χαρά".

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια έγραψε:

Από το "Μες στην Καλή Χαρά" το 2010 στο "Καλύτερα δεν γίνεται" το 2023, άλλαξαν πολλά.
Παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές, ομάδες, χρώματα μαλλιών, ρούχα, μόδες, θεματολογίες.
Χαίρομαι που σ αυτό το κανάλι ξεκίνησα να αγαπάω την ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου και να τη κάνω κομμάτι μου.
Χαίρομαι για το φανταστικό παρεάκι του χτες, τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Θέμη (φίλο καρδιάς) τον Δημήτρη το Βασίλη και τη Μαίρη Κούσουλα που μ έμαθε να κολυμπάω!
Και ευγνωμονώ για το πολύτιμο παρεάκι του σήμερα. Τον Παναγιώτη τη Ναταλία, την Εβελίνα το Δημήτρη, τον Γιάννη, το Χρήστο, το Χάρη. Και το Βασίλη Δρυμούση που στέκεται βράχος στα κύματα.
Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά.
Ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό σε όλα αυτά. Η βάση, το κανάλι, το σπίτι.
Καλή μας συνέχεια @alphatv