Follow us

10 μαθήματα coolness από την ανακοίνωση της Celine Dion για την υγεία της

O Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει τις σκέψεις του βλέποντας το viral video της Celine Dion

Celine Dion

1. H Celine Dion είναι μια πραγματική σταρ. Και σαν γυναίκα που τιμά το brand του ονόματός της προτιμά να ανακοινώσει μια αλήθεια, μέσω ενός μελετημένου βίντεο που θα μοιάζει τόσο DIY όσο δεν ήταν στιγμή. Γιατί ό,τι κι αν κάνεις, όταν βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο καριέρας, πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος.

2. Όταν πράγματι υπάρχει ένα πρόβλημα, μια δύσκολη στιγμή ή έστω μια αλήθεια που πρέπει να κοινοποιήσεις, πρέπει να μιλάς ευθέως. Με λόγια τόσο μετρημένα που θα περάσουν το μήνυμα, αλλά δεν θα επιτρέψουν στο "φιλοθεάμον" κοινό να σε κάνουν πατάκι για την είσοδο.

3. Η ανακοίνωση μιας συνθήκης είναι το τέλος των φημών. Με το να παραδεχθείς κάτι, σταματάς οποιαδήποτε φημολογία. Όποιος δεν το κάνει, γνωρίζει καλά πόσο παίζει το παιχνίδι των άλλων.

4. Οι fans σου αισθάνονται ικανοποιημένοι. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, οι φανατικοί θαυμαστές ενός ατόμου, επειδή γουστάρουν το πρόσωπο αυτό σε κάθε του στιγμή, θέλουν να ξέρουν και τα δύσκολα. Με το να μοιραστείς την πληροφορία μαζί τους, τους κάνει να νιώσουν πως τους υπολογίζεις.

5. Η ανακοίνωση της εξέλιξης στην υγεία της δεν έγινε μόνο για το κους κους της υπόθεσης. Η Celine Dion ανακοίνωσε την παύση της ευρωπαϊκής της περιοδείας, όχι αυτό που περνά (μόνο). Κάθε κίνηση λοιπόν πρέπει να υπάρχει λόγος που γίνεται.

6. Όσο "φυσικό" και αν φαίνεται το video αυτό, ο μονόλογος της είναι μια καλογραμμένη επικοινωνιακή ανακοίνωση. Έχει παραγράφους, παύσεις, συγκινητικό κρεσέντο και πιο "ήσυχα" μέρη. Η Celine Dion το έκανε γνωστό ερμηνεύοντας όσα έγραψε ή της έγραψαν, ακριβώς όπως ένα ακόμα τραγούδι της. Με ερμηνεία.

7. Θύμισε στο κοινό -αλλά και σε όλους- πως λατρεύει αυτό που κάνει. Άρα δικαίως την έχουμε εκεί και δεν πρέπει να τη μετακινήσουμε στην προτίμησή μας όσος καιρός κι αν περάσει μέσα μέχρι την επόμενη δήλωση. Η οποία φαντάζομαι ΔΕΝ θα είναι πολύ μακριά, γιατί εφόσον μπαίνει σε αυτό το γαϊτανάκι, θα έχει και συνέχεια.

8. Δεν γίνονται όλα στο πόδι. Η ανάρτηση ενός τέτοιου βίντεο οφείλει να έχει λόγο κι αφορμή. Προφανώς ήθελε να "προλάβει" τη hardcore φημολογία και να το επικοινωνήσει με τους δικούς της όρους και με σαφές χρονικό προβάδισμα.

9. Δεν χρειάζεται να βγεις "ρετάλι" για να σε πιστέψει ο κόσμος. Μια σταρ οφείλει να διατηρεί την καλογυαλισμένη της εικόνα ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές. Το ευκολότερο θα ήταν να εμφανιστεί ράκος για να πούμε "πώς λύγισε" και να γίνει viral με κακό τρόπο σε όλο τον πλανήτη.

10. Όλα τα παραπάνω έχουν υπόσταση όταν υπάρχει σοβαρή καριέρα από πίσω και το πρόσωπο ενδιαφέρει πράγματι τον κόσμο. Όσο πιο "θαμπός" είναι ο πρωταγωνιστής, τόσο πιο "ανούσιες" γίνονται οι δημόσιες δηλώσεις, εμφανίσεις και κοσμικότητες.

Τώρα που τελείωσε ο μονόλογός μου, ας ακούσετε και το αγαπημένο μου τραγούδι.

10 μαθήματα coolness από την ανακοίνωση της Celine Dion για την υγεία της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα