Follow us

Αντώνης Λουδάρος: "Όταν έφυγε η Ζήνα Κουτσελίνη από το "Σπιτάκι" ένιωσα μία απώλεια - Έβλεπες τα νύχια που ερχόντουσαν να σε κατασπαράξουν"

Ο Αντώνης Λουδάρος αναφέρθηκε στην εποχή που έκανε την εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "After Dark" τον Αντώνη Λουδάρο.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του OPEN κατά την οποία αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, που του άλλαξε τη ζωή.

Ο πατέρας του, δεν ήξερε πώς να τον μεγαλώσει, γι' αυτό και επέλεξε να τον αφήσει: "Στα 12-13 μου χρόνια κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας μου, και φεύγει. Εκεί άρχισε η δική μου περιπέτεια, ξαφνικά χάνω το σπίτι μου. Όλα μου τα αδέρφια έχω φτιάξει λίγο - πολύ τη ζωή τους, και μένω εγώ με έναν μπαμπά που μου λέει ότι, "Αντώνη μου, δεν ξέρω πώς πρέπει να σε μεγαλώσω, δεν το ξέρω, μέχρι τότε το έκανε η μάνα σου. Δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί". Εγώ τότε αυτό το ένιωσα σαν απόρριψη αυτό. Πήγα στο σπίτι της αδερφής μου που με καλοδέχτηκε, αλλά δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδερφή της μητέρας μου, μου είπε να έρθω να μείνω εκεί. Έμεινα εκεί μέχρι τα 23. Πήρα πολλή αγάπη, μου φέρθηκαν σαν παιδί τους. Τη θεία μου την έλεγα μαμά".

Η σχέση του με τον πατέρα του ήταν τυπική όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αντώνης Λουδάρος με τα χρόνια τον δικαιολόγησε μέσα του: "Οι σχέσεις μας ήταν τυπικά σωστές, δεν ήθελα να μαλώσω. Φεύγοντας και εκείνος είπε στην αδερφή μου ότι με αδίκησε πολύ. Το συγχώρεσα γιατί και εκείνος την αλήθεια του έλεγε, δεν ήξερε τι να με κάνει. Δεν ήθελε να ζήσει στη δυσκολία, γιατί είχε τη δική του προσωπική δυσκολία που έχασε τον έρωτά του, τη γυναίκα του. Εγώ σε εκείνη την ηλικία που ήμουν τότε δεν μπορούσα να το εξηγήσω τόσο πολύ όσο τώρα. Τον συγχωρώ και το καταλαβαίνω. Έζησα την απώλεια της μάνας μου, και μετά είχα εκείνη του πατέρα μου που ο ίδιος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Όλο αυτό που πέρασα, με δυνάμωσε. Με έκανε να σταθώ στα πόδια μου".

Περνώντας στα επαγγελματικά του βήματα, ο Αντώνης Λουδάρος θέλησε να μοιραστεί για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση: "Την αγαπάω την τηλεόραση, μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. Με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να βγάλει πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα, δεν μιλάω για τη μυθοπλασία".

Όσον αφορά το πώς ήταν οι συνθήκες στην εκπομπή "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου", ο Αντώνης Λουδάρος είπε: "Θα συμμετείχα ξανά σε εκπομπή όπως "Το σπίτι μου, Σπιτάκι μου", με μία γνώση του τι πρέπει εγώ να αποφύγω, και του πώς θέλω εγώ να κάνω τηλεόραση. Τότε εγώ μπήκα μέσα σε κάτι που ήδη είχε φτιαχτεί. Με ρώτησαν εάν θέλω να συμμετέχω και είπα "ναι". Ήμουν τη χρονιά που πήρε τα ηνία η Σπυροπούλου. Για δύο ή τρία Σαββατοκύριακα ήταν μαζί η Ζήνα Κουτσελίνη. Η Ζήνα Κουτσελίνη με επέλεξε, και είχαμε πολύ ωραίες ιδέες. Μετά η Ζήνα έφυγε από την εκπομπή και πάλι ένιωσα μία απώλεια, ένιωσα ξεκρέμαστος. Δεν ήξερα κανέναν, δεν είχαν κανέναν που να νιώθω ότι είναι εκεί και μπορούμε να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα. Ήταν δύσκολο. Παρόλα αυτά εκτίμησα τον μόχθο που έχει από πίσω μία εκπομπή για να βγαίνει ο Λουδάρος και να λέει την ιστορία της ζωής του. Δεν ήμουν στην καλύτερη στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης.Υπήρχε μεγάλη δυσκολία στην επαφή, έβλεπες τα νύχια που ακόμα δεν ήρθαν να σε κατασπαράξουν, αλλά έρχονται. Όλοι προσπαθούσαν να προφυλάξουν τον εαυτός τους, όλοι ήταν σε άμυνα. Αυτί δημιουργούσε μία τσίτα σε όλο το πλατό, ήταν πολύ δύσκολα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα