Κώστας Φραγκολιάς: "Η Βίκυ Καγιά που ξέρω εγώ προσωπκά, δεν είναι η Βίκυ που βλέπω στο GNTM"

Την άποψη του για τη Βίκυ Καγιά είπε ο Κώστας Φραγκολιάς

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Με αφορμή τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2Night Show”, ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε για το μοντέλο και την επαγγελματική σχέση που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν.

Αρχικά είπε: "Είμαι ένας από αυτούς που έχει βοηθήσει η Βίκυ και στο Παρίσι με διασυνδέσεις για να μπω σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο και στην Νέα Υόρκη, που έφυγε το κορίτσι και μου άφησε το σπίτι της. Μοιραζόμασταν. Σας το έχω ξαναπεί εκτός αέρα. Εντάξει παιδιά πληρώναμε μισό μισό το ενοίκιο. Αυτό είναι το λογικό, αλλά εντάξει σε έβαλε στο σπίτι της".

Και πρόσθεσε: "Το έχουμε πει εκτός αέρα, η Βίκυ που ξέρω εγώ προσωπικά κι είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι -έτσι είναι όντως- δεν είναι η Βίκυ που βλέπω στο GNTM"