Σοφία Παυλίδου: "Η Κάτια Νικολαΐδου έδωσε κανονικά την κατάθεσή της στη δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη"

Οι Σοφία Παυλίδου για τις πληροφορίες που θέλουν να απαγορεύτηκε στην Κάτια Νικολαΐδου να καταθέσει στη δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Σοφία Παυλίδου, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν σχετικά με τη δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει κάποια τοποθέτηση καθώς η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν της επιτρέπεται.

"Ούτε εγώ θα σας κάνω κάποια δήλωση γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν επιτρέπεται. Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι καλά ψυχολογικά" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την είδηση που ήθελε να απαγορεύτηκε στην Κάτια Νικολαΐδου να καταθέσει στο δικαστήριο, η Σοφία Παυλίδου ξεκαθάρισε: "Εκεί ήταν η Κάτια, έδωσε την κατάθεσή της, ρωτήθηκε κανονικά. Εννοείται ότι μου είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό, δεν θα πούμε κάτι άλλο".