Follow us

Ο Μύρωνας Στρατής στο "Στούντιο 4": "Ήμουν guest chef κάποτε σε εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου"

Ο Μύρωνας Στρατής σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή "Στούντιο 4" στην Ερτ1

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στην εκπομπή "Στούντιο 4" με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε την Δευτέρα ο Μύρωνας Στρατής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε και τις εμφανίσεις του αφού μετά την περίοδο της καραντίνας, όπως παρατήρησε: "Ο κόσμος είχε τόσο πολύ διάθεση. Πιο συμπυκνωμένη, μαζεμένη δουλειά δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου" ενώ μίλησε και για την συνεργασία του με την Μελίνα Ασλανίδου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο χειμερινό "Χάραμα" της Πάτρας αλλά και τις εμφανίσεις του κάθε Κυριακή στο "Μanor House" στο Περιστέρι.

Μεταξύ άλλων, ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική αναφέροντας ότι "Αγαπώ την γαστρονομία και αγαπώ αυτό που μοιράζεσαι την αγάπη σου με αυτούς που αγαπάς μέσα σε ένα πιάτο φαγητό, σε ένα τραπέζι" αν και όπως θυμήθηκε "'Αρχισα να μαγειρεύω πολύ αποτυχημένα. Είχα δοκιμάσει να κάνω ένα τηγανητό ρύζι και βγήκε ένας λαπάς".

Προχώρησε, μάλιστα και σε μια χιουμοριστική αποκάλυψη αφού μοιράστηκε με τους δύο παρουσιαστές ότι "Κάποτε σε ένα εστιατόριο που έτρεχε ο φίλος μου ο Λεωνίδας ο Κουτσόπουλος ήμουν guest chef για μια βραδιά. Κάναμε ένα μενού με 6-7 πιάτα - Το πιο "αισχρό" σε ένα εστιατόριο επαγγελματικό είναι το λεγόμενο "πάσο". Μου είπε (σσ. ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος) "Κάνε πάσο", έκανα 5 λεπτά και μου μετά μου είπε "Λοιπόν, πήγαινε έξω" - Εκεί εγώ τα θαλάσσωσα, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ".

Ωστόσο, ο Μύρωνας Στρατής εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την εστίαση και να ανοίξει ένα wine bar, αφού του αρέσει πολύ και το κρασί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα