Follow us

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς για το ρόλο του στον "Σασμό": "'Ζαλίστηκα"

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για το ρόλο που υποδύεται στην πετυχημένη σειρά του Alpha "Σασμός"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "Τhe 2night show" βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς και μίλησε μαζί του για όλα.

Αναφέρθηκε στην πορεία του στο θέατρο, στις έντονες ενστάσεις που είχαν οι δικοί του για την υποκριτική αλλά και στο παράπονό του για τις τηλεοπτικές προτάσεις που άργησαν να έρθουν, περίπου, 16 χρόνια.

Παράλληλα, μίλησε για τον ρόλο του "Κώστα" στην επιτυχημένη σειρά "Σασμός", εξαιτίας του οποίου μάλιστα έχει τύχει να τον βρίσουν στο δρόμο, λέγοντας "Είναι τελείως κόντρα ρόλος - Αυτή είναι η ωραία πρόκληση. Είναι πολύ γοητευτικό να κάνεις τόσο κόντρα ρόλο". Εξήγησε, δε για τη δυσκολία του ρόλου αυτού ότι επειδή "δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σιγά σιγά σταδιακά, στην τηλεόραση πρέπει όλα αυτά να τα συμπυκνώσεις σε μια στιγμή και να τα βάλεις και θέλει περισσότερη ενέργεια" και γι'αυτό το λόγο όπως χαρακτηριστικά είπε "Στις βίαιες σκηνές με τους ξυλοδαρμούς και στο φόνο ζαλίστηκα - παθαίνεις ταχυκαρδία".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα