Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα: "Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει - Είναι ζόρι να βγαίνω στην εκπομπή σαν να μη συμβαίνει τίποτα"

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο "Χαμογέλα και Πάλι"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Την Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι".

Η παρουσιάστρια του της πρωινής ζώνης του OPEN μίλησε στην παρουσιάστρια του MEGA και στους συνεργάτες της για το "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

Η ίδια τόνισε πως ήθελε πολύ να κάνει τηλεόραση: "Ήθελα να το κάνω. Τον καιρό που δεν δούλευα, ή έκανα ελάχιστα πράγματα, το κοίταζα και το λιμπιζόμουν, έλεγα θα μπορούσα να το κάνω".

Για την επιλογή της εκπομπής να μην αγγίζει θέματα της συνήθως βαριάς επικαιρότητας, η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε: "Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό και είπαμε να μείνουμε σταθεροί στη ψυχαγωγία. Η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σαν να μη συμβαίνει τίποτα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr