Γιώργος Σαμπάνης: "Είμαι χαρούμενος - Και πολλά μάθατε για την προσωπική μου ζωή"

Ο Γιώργος Σαμπάνης για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, αλλά και για τον λόγο που δεν κάνει για τη δουλειά του κριτή σε talent show

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι", στην παρέα του Νίκου Μουτσινά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κρατούσε για αρκετό καιρό την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, η σχέση που διατηρεί με την Ιωάννα Σαρρή έκανε αρκετό θόρυβο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

"Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση, είμαι χαρούμενος. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πολλά για τα προσωπικά μου. Ό,τι ξέρετε, το μάθατε τώρα, και πολλά είναι. Το να τα κρατάω για μένα δεν είναι κάτι που έκανα από μικρός. Ποιος ασχολείται μαζί σου όταν δεν είσαι "κάποιος"; " δήλωσε πάνω σε αυτό.

Περνώντας στα επαγγελματικά του, ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον δούμε κριτή σε κάποιο μουσικό talent show: "Απ' έξω - απ' έξω μου έχει γίνει πρόταση να το κάνω. Επικοινώνησαν δηλαδή με συνεργάτες μου, όχι μαζί μου. Δεν με αφορά καθόλου, ίσως είναι ένας τρόπος προβολής. Ωστόσο νιώθω πολύ τραγουδιστής για να το κάνω. Γενικά δεν μου ταιριάζει. Δεν έχει να κάνει με το εάν δεν θέλω να στεναχωρήσω κάποιο. Όταν μιλάμε για μουσικά θέματα πρέπει να λέμε την αλήθεια, δεν συγχωρεί κανέναν η μουσική. Όταν κάτι είναι κακό πρέπει να το πεις. Δεν κάνω γι' αυτήν τη δουλειά φαίνεται ήδη!".