Follow us

Η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη | Η σχέση με τα παιδιά της & ο κεραυνοβόλος έρωτας

Η Δέσποινα Βανδή είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, τα παιδιά της, αλλά και τη σχέση τους με τον ηθοποιό.

Αρχικά, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδιά της, λέγοντας: "Έφυγε το παιδάκι μου για σπουδές στο Λονδίνο. Αποφάσισε ότι θα σπουδάσει υποκριτική. Ως άνθρωπος πάντα έλεγα στα παιδιά "ακολουθήστε τα όνειρά σας για να γίνεται χαρούμενοι άνθρωποι”. Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά μου να κάνουν αυτά που θα τους δώσουν χαρά. Με τη Μελίνα και τον Γιώργο δεν λειτουργό ως φίλη. Μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος για τα παιδιά. Θα συζητήσω με τα παιδιά μου τα πάντα, αλλά φίλους θα έχουν να μιλήσουν. Εγώ θέλω να κρατήσω τον ρόλο μου. Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα θέμα. Όλοι χρειαζόμαστε την εμπειρία για να μάθουμε. Η Μελίνα έχει όμορφη φωνή, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει την υποκριτική".

Αναφορικά για το πως τους είπε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, είπε: "Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι".

Στη συνέχεια μίλησε για τον έρωτα της με τον ηθοποιό, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα κεραυνοβόλο. "Έτσι ήταν, κεραυνοβόλος. Όλο αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα και προέκυψε ξαφνικά. Δεν ξέρω τι να σου πω. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Είναι πιο ουσιαστικός γιατί είχα φθάσει σε ένα στάδιο που ήξερα τι θέλω. Είναι ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου για να προχωρήσεις σε μία σχέση και δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει μια άλλη ένταση. Νιώθω ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός. Είναι ένας άνθρωπος που μου έπιασε το χέρι και μου είπε "και τώρα θα πάμε βόλτα στη ζώη μαζί”. Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για εμένα. Ο Βασίλης μπήκε με ένα σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Μπήκε σιγά σιγά γιατί ήμουν οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις που ήταν δύσκολο να σπάσουν. Το έκανε με τέτοιο τρόπο που έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα "ναι αυτό θέλω να το ζήσω”" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το τι ερωτεύτηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή απάντησε ότι: "Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, όλο αυτό που είναι ο Βασίλης.Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη δύναμη ψυχής. Έχει τόση αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει τόση ευγένεια. Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας και όλο αυτό έγινε μέρα με τη μέρα πιο δυνατό. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί και γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα"

Τέλος για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Δέσποινα Βανδή είπε: "Ο γάμος δεν έχει σημασία όταν δυο άνθρωποι έχουν κάνει τις διαδρομές τους και μας νοιάζει να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Ο γάμος είναι μια σύμβαση, μια συμφωνία μεταξύ δυο ανθρώπων. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος. Την ευτυχία τη δουλεύουν μαζί δυο άνθρωποι και την προεξοφλεί η επικοινωνία και το νοιάξιμο. Αυτό που χρειάζεται είναι ο σεβασμός του ενός στον άλλον. Για μένα ο σεβασμός είναι πιο πάνω και από την αγάπη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα