Στο "Στούντιο 4" βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Αμούτζας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός ως Νικηφόρος Σταματάκης στην φετινή τηλεοπτική επιτυχία του Alpha "Σασμός" συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον ρόλο για τον οποίο είχε περάσει από δοκιμαστικό για τις "Άγριες Μέλισσες".
Ο Γιώργος Αμούτζας είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως είχε περάσει από αρκετά δοκιμαστικά για να μπει στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, ωστόσο η συνεργασία δεν προχώρησε. Στη σημερινή συνέντευξη στην ΕΡΤ1 αποκάλυψε για πρώτη φορά τον ρόλο για τον οποίο είχε προσπαθήσει.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Η πρώτη φορά που μιλήσαμε για τις "Μέλισσες" ήταν η πρώτη σεζόν. Τότε δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε γιατί μόλις είχα υπογράψει με το "Κόκκινο Ποτάμι" τα οποία τότε θα ήταν και αντίπαλα. Τη δεύτερη σεζόν απλώς δεν έτυχε, δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Μετά από 5 οντισιόν. Ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Ήταν ωραίος ρόλος και τον ζήλεψα με την καλή έννοια. Τον θαύμασα και έπειτα που τον είδα. Τελικά δόθηκε σε έναν πολύ αξιόλογο συνάδελφο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Έδωσε μια σπουδαία ερμηνεία από τη δική του πλευρά αλλά λίγο μετά ήρθε ο "Σασμός". Ήταν ο γιος του κλαριντζή του Βαμβακά, ο Μπάμπης".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr