Follow us

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για την ψυχοθεραπεία: "Τους έχω κάνει πλούσιους. Πολλά προβλήματα - Ξεκίνησα όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας"

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για όλα στο Dot.

Στο Dot. βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής και front man των Ονιράμα συνάντησε τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΙ και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο μεγάλωμα των γιων του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και τους λόγους που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

"Προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε γιατί έχει μια διαφορετικότητα από τα άλλα παιδιά και τους άλλους γονείς. Πλέον το έχουν καταλάβει αλλά το ξεκινήσαμε από αρκετά νωρίς. Ήθελα να καταλάβουν ότι δεν συμβαίνει παντού αυτό. Ούτε σημαίνει ότι εμείς είμαστε κάτι ιδιαίτερο ή ότι είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς της μαμάς και του μπαμπά και ότι έρχεται ο κόσμος και μπορεί να κάνει αυτό γιατί βλέπει τη μαμά στη τηλεόραση ή τον μπαμπά σε μια συναυλία. Στην πορεία άρχισαν να χαιρετάνε και τους ίδιους. Που είναι κάπως περίεργο, σε προβληματίζει [...] Βάζουμε ένα όριο στον κόσμο που μας πλησιάζει όταν είμαστε με τα παιδιά" ανέφερε αρχικά.

Για τα παιδιά του σε συνδυασμό με το πως αντιμετωπίζουν οικογενειακώς την αναγνωρισιμότητα σημείωσε: "Αν είναι κάτι που ξέρεις ότι θα γραφτεί και πρέπει να το μάθει το παιδί πρώτο, θεωρώ ότι είναι πολύ σοφό και έξυπνο να το πεις εσύ πρώτα. Αν κάνεις μια νέα σχέση ας πούμε, το παιδί σου πρέπει να το μάθει από εσένα και όχι από τα εξώφυλλα".

Για τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία εκμυστηρεύτηκε: "Έχω κάνει πάρα πολύ ψυχοθεραπεία. Τους έχω κάνει πλούσιους. Πολλά προβλήματα. Δεν σημαίνει ότι τα έχω καταφέρει πλήρως απλά προσπαθώ" και πρόσθεσε: "Το πιο σημαντικό που με έκανε να θέλω να κάνω ψυχοθεραπεία είναι όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Για μένα ότι θα έκανα παιδιά ήταν πολύ σημαντικό, γιατί οι γονείς παίρνουν μια ψυχή, λευκή, και έχουν απίστευτη δύναμη πάνω σε αυτή τη ψυχή. Θεώρησα ότι αυτό είναι τεράστια ευθύνη για μένα, οπότε οφείλω να λύσω όσα περισσότερα προβλήματα μου για να μην τα μεταφέρω σε αυτή τη ψυχή. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν λέω ότι τα κατάφερα, αλλά ο βασικός λόγος ήταν αυτός".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα