Μελέτης Ηλίας: "Λίγο πριν έρθει το 'Σόι' περάσαμε μια περίοδο πολύ δύσκολη οικονομικά"

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για όλα στο "Στούντιο 4"

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Καλεσμένος στο "Στούντιο 4" βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 και μίλησε για όλους και για όλα.

Μιλώντας για τα παιδιά του είπε μεταξύ άλλων: "Μέχρι πρότινος πήγαινε και η μικρή ποδόσφαιρο. O μικρός είναι τόσο κρίμα γιατί χόρευε καταπληκτικά. Μιλάμε χόρευε και δεν το πίστευα. Σε μια στροφή γύρω στα πεντέμιση που τον ξεκίνησα ποδόσφαιρο παράτησε τελείως τον χορό και του λέω κρίμα χόρευε είναι πολύ ωραίο. Σπάνια βλέπεις αγοράκια να χορεύουν με τόση αγάπη προς τον χορό. Το άφησε μόνος του. Η κόρη μου άφησε το ποδόσφαιρο γιατί ήταν το μόνο κοριτσάκι που ήταν στην ομάδα. Δεν υπήρχε γυναικεία ομάδα οπότε αναγκαστικά πήγαινε στην αντρική. Έπαιζε με λίγο μικρότερα ηλικιακά παιδιά από εκείνη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει κι ένιωθε έναν ρατσισμό 'κοινωνικά' ότι είναι το κοριτσάκι που παίζει μπάλα. Μου το μετέφερε".

Για το γεγονός ότι σνόμπαρε την τηλεόραση εκμυστηρεύτηκε: "Τη σνόμπαρα. Αυτό είναι ένα κατάλοιπο από την δραματική σχολή. Μας έλεγαν μη κάνετε τηλεόραση. Είναι κατάλοιπο από την εποχή του Κουν. Μη κάνεις τηλεόραση, είναι ευτελές προϊόν. Οι χρόνοι δε σου επιτρέπουν να βγάλεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Δεν είχαν δίκιο. Τώρα που το βλέπω, διαπιστώνω ότι θέλει τη διπλάσια αφοσίωση και δουλειά και εργατικότητα".

"Λίγο πριν έρθει το 'Σόι', ήμουν στο σπίτι, είχα κανονίσει να παίξω σε δύο παραστάσεις αλλά συνειδητοποιούσα ότι από τα έσοδα των δύο παραστάσεων δεν εβγαινε ούτε το δεκαπενθήμερο με ένα παιδί. Περάσαμε μια περίοδο πολύ δύσκολη οικονομικά" παραδέχτηκε ο Μελέτης Ηλίας απαντώντας για τις καλύτερες αμοιβές στην τηλεόραση από το θέατρο.